Menu
EUR

Vrieswerkbank

Met een vrieswerkbank is het zeer praktisch werken. Het werkt ruimtebesparend, u kunt werken bovenop uw vrieswerkbank. Vooral wanneer er veel wordt gewerkt met bevroren producten, is het praktisch om deze dicht voor handen te hebben in een vrieswerkbank. Op deze manier hoeft u namelijk niet tussen de vriezer en een eventuele werktafel heen en weer te lopen. Bij HorecaRama vindt u verschillende modellen van de vrieswerkbank.[SPLIT]

De modellen vrieswerkbank

De vrieswerkbank is bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kunt u kiezen voor een 2 deurs vrieswerkbank, vrieswerkbanken met drie deuren of 4 deuren, met opstaande spatrand en met een verschillende groottes qua inhoud. Ook zijn er vrieswerkbanken met meerdere lades verkrijgbaar. De inhoud van de vrieswerkbanken varieert per merk en uitvoering. Vrijwel alle modellen zijn uitgevoerd met een volautomatische ontdooifunctie en zijn optimaal geïsoleerd voor zuinig gebruik. De vrieswerkbank is geschikt voor het plaatsen van gastronormbakken en voorzien van rooster(s) en wielen voor eenvoudig manoeuvreren.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste vrieswerkbank?

Voordat u uw juiste vrieswerkbank aanschaft, dient u natuurlijk na te gaan waar u uw vrieswerkbank wilt gaan gebruiken. Wilt u deze op 1 plaats houden of zijn wielen gewenst? Dit kan praktisch zijn voor schoonmaak achter en onder de vrieswerkbank. Kies bijvoorbeeld voor de vrieswerkbank in roestvrijstalen uitvoering, met twee deuren en met een inhoud van 282 liter. Deze vrieswerkbank van Polar is geschikt voor het plaatsen van 8 GN bakken, heeft een digitale display en wordt geleverd met een rooster per deur. Dit model vrieswerkbank is ook verkrijgbaar met spatrand of met drie deuren.

Vrieswerkbanken en andere horeca koeling

Voor uw professionele keuken heeft u tal van apparatuur en accessoires nodig. Bij de categorie koeling vindt u alles voor koelen en tevens vriezen. Ga voor een vrieswerkbank maar ook voor een koelwerkbank, saladette, blast chiller of een sushi en tapas vitrine naar HorecaRama. U heeft bij HorecaRama een grote keuze uit professioneel apparatuur, waaronder meerdere modellen van de vrieswerkbank. Ook voor de kleinere accessoires zoals veiligheidshandschoenen en koelelementen bent u bij HorecaRama aan het juiste adres, wij helpen u graag verder.

Hoe vrieswerkbanken efficiënt gebruik van ruimte en koeling combineren

Een vrieswerkbank is als het ware een combinatie van een koelkast en een werkblad. Het stelt chefs en keukenmedewerkers in staat om ingrediënten op te slaan, maar ook om deze direct op het werkblad te bereiden zonder dat chefs heen en weer moeten lopen naar een aparte koelkast. Dit bespaart aanzienlijk veel tijd en moeite in drukke keukens.

Wat deze werkbanken echt innovatief maakt, is het efficiënte gebruik van ruimte. Door ingebouwde vrieslades en planken kunnen verschillende soorten voedsel eenvoudig worden georganiseerd en opgeslagen. Hierdoor wordt de workflow geoptimaliseerd en de productiviteit verhoogd. We hebben modellen met 1, 2, 3 of zelfs met 4 deuren!

Voordelen van optimale temperatuurcontrole

Verse ingrediënten zijn natuurlijk nodig voor het bereiden van smakelijke en gezonde maaltijden. Het behoud van een optimale temperatuur voor deze ingrediënten is belangrijk om hun versheid en kwaliteit te behouden. Vrieswerkbanken spelen hierin een grote rol.

Zo zorgt de geïntegreerde koeling ervoor dat de temperatuur in de werkbank constant blijft, waardoor voedselverspilling wordt verminderd of helemaal voorkomen wordt. Lokale vis of vleesproducten kunnen bijvoorbeeld direct na ontvangst op de juiste temperatuur worden bewaard, waardoor ze langer vers blijven. De mogelijkheid van temperatuurregeling draagt ook bij aan het vermijden van bacteriële groei, waardoor de voedselveiligheid wordt gegarandeerd.

Vrieswerkbanken horeca met handige gescheiden opbergruimtes

Onze vrieswerkbanken hebben gescheiden opslagruimtes voor verschillende soorten ingrediënten, waaronder vlees, vis, zuivelproducten en groenten. Dit minimaliseert het risico van kruisbesmetting en behoudt de individuele smaken en aroma's van elk ingrediënt, wat zal resulteren in een grotere klanttevredenheid!

Ook fijn aan onze werkbanken is de snelheid waarmee ingrediënten kunnen worden gekoeld of bevroren. Dit is vooral handig voor het bereiden van desserts, waarbij snelle bevriezing cruciaal is voor textuur en smaak. Met een vrieswerkbank kunnen chefs ingrediënten direct na de bereiding snel koelen of bevriezen.

Met onze uitgebreide ervaring in de horeca-industrie weten we precies wat uw professionele keuken nodig heeft. Onze expertise is vooral zichtbaar in onze selectie van koelingsapparatuur, waarbij we een groot aantal opties aanbieden.

Neem bijvoorbeeld onze vrieswerkbank horeca

Ons assortiment omvat ook koelwerkbanken die zowel koelruimte als een stevig werkoppervlak bieden, wat perfect is voor een snelle voedselbereiding. Wij hebben ook specifieke koeloplossingen zoals saladettes, blast chillers, en sushi- en tapasvitrines.

Maar bij HorecaRama bieden wij niet alleen grote apparatuur aan; ook bieden wij kleinere accessoires die het dagelijks leven in de keuken vergemakkelijken. Als u op zoek bent naar veiligheidshandschoenen of koelelementen vindt u deze ook in ons assortiment. Wij zorgen ervoor dat u alles heeft wat u nodig heeft voor een soepele keuken.

Eenvoudig en veilig bestellen bij HorecaRama

Bij HorecaRama hebben we ervoor gezorgd dat het bestellen van uw horecaproducten zo eenvoudig mogelijk is. Onze website heeft een makkelijke navigatie waarmee u gemakkelijk door ons uitgebreide assortiment kunt bladeren. U kunt gebruik maken van onze zoekfunctie om specifieke producten te vinden, of u kunt navigeren op basis van categorieën.

Vraag en antwoord over de vrieswerkbank

 

Wat is de temperatuur van een vrieswerkbank?

De temperatuur van een vrieswerkbank ligt ongeveer tussen de -18 graden en -21 graden Celsius. Dit is een ideale temperatuur om aan de slag te gaan met verschillende bevroren producten. De producten blijven goed gekoeld en hierdoor krijgen bacteriën geen schijn van kans.

Waar wordt een vrieswerkbank voor gebruikt?

Een vrieswerkbank wordt gebruikt om werkvoorraad meteen voor handen te hebben. Hierbij kunt u denken aan bevroren snacks die de friteuse in gaan. Het is dan fijn als deze werkvoorraad binnen handbereik is en er geen kostbare tijd verloren gaat. Met een vrieswerkbank hoeft u niet heen en weer te lopen.

Welke uitvoeringen van de vrieswerkbank zijn er?

De vrieswerkbank is in diverse uitvoeringen vekrijgbaar bij HorecaRama. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrieswerkbank die 2 of 3 deuren heeft. Ook zijn de vrieswerkbanken er met of zonder wielen. Bovendien hebben alle modellen een volautomatische functie om de producten te ontdooien.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!