Vrieswerkbank

Met een vrieswerkbank is het zeer praktisch werken. Het werkt ruimtebesparend, u kunt werken bovenop uw vrieswerkbank. Vooral wanneer er veel wordt gewerkt met bevroren producten, is het praktisch om deze dicht voor handen te hebben in een vrieswerkbank. Op deze manier hoeft u namelijk niet tussen de vriezer en een eventuele werktafel heen en weer te lopen. Bij HorecaRama vindt u verschillende modellen van de vrieswerkbank.

Vrieswerkbank

De modellen vrieswerkbank

De vrieswerkbank is bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kunt u kiezen voor een vrieswerkbank met twee of met drie deuren, met opstaande spatrand en met een verschillende groottes qua inhoud. De inhoud van de vrieswerkbanken varieert per merk en uitvoering. Vrijwel alle modellen zijn uitgevoerd met een volautomatische ontdooifunctie en zijn optimaal geïsoleerd voor zuinig gebruik. De vrieswerkbank is geschikt voor het plaatsen van gastronormbakken en voorzien van rooster(s) en wielen voor eenvoudig manoeuvreren.

Vrieswerkbank kiezen

Voordat u uw juiste vrieswerkbank aanschaft, dient u natuurlijk na te gaan waar u uw vrieswerkbank wilt gaan gebruiken. Wilt u deze op 1 plaats houden of zijn wielen gewenst? Dit kan praktisch zijn voor schoonmaak achter en onder de vrieswerkbank. Kies bijvoorbeeld voor de vrieswerkbank in roestvrijstalen uitvoering, met twee deuren en met een inhoud van 282 liter. Deze vrieswerkbank van Polar is geschikt voor het plaatsen van 8 GN bakken, heeft een digitale display en wordt geleverd met een rooster per deur. Dit model vrieswerkbank is ook verkrijgbaar met spatrand of met drie deuren.

Vrieswerkbank en andere horeca koeling

Voor uw professionele keuken heeft u tal van apparatuur en accessoires nodig. Bij de categorie koeling vindt u alles voor koelen en tevens vriezen. Ga voor een vrieswerkbank maar ook voor een koelwerkbank, saladette of een sushi en tapas vitrine naar HorecaRama. U heeft bij HorecaRama een grote keuze uit professioneel apparatuur, waaronder meerdere modellen van de vrieswerkbank. Ook voor de kleinere accessoires zoals veiligheidshandschoenen en koelelementen bent u bij HorecaRama aan het juiste adres, wij helpen u graag verder.

 

Vraag en antwoord over de vrieswerkbank

 

Wat is de temperatuur van een vrieswerkbank?

De temperatuur van een vrieswerkbank ligt ongeveer tussen de -18 graden en -21 graden Celsius. Dit is een ideale temperatuur om aan de slag te gaan met verschillende bevroren producten. De producten blijven goed gekoeld en hierdoor krijgen bacteriën geen schijn van kans.

Waar wordt een vrieswerkbank voor gebruikt?

Een vrieswerkbank wordt gebruikt om werkvoorraad meteen voor handen te hebben. Hierbij kunt u denken aan bevroren snacks die de friteuse in gaan. Het is dan fijn als deze werkvoorraad binnen handbereik is en er geen kostbare tijd verloren gaat. Met een vrieswerkbank hoeft u niet heen en weer te lopen.

Welke uitvoeringen van de vrieswerkbank zijn er?

De vrieswerkbank is in diverse uitvoeringen vekrijgbaar bij HorecaRama. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrieswerkbank die 2 of 3 deuren heeft. Ook zijn de vrieswerkbanken er met of zonder wielen. Bovendien hebben alle modellen een volautomatische functie om de producten te ontdooien.