Frituurschep

Bij HorecaRama vindt u een groot aantal frituurscheppen, variërend in grootte en vormgeving. Voor het uitscheppen van gefrituurde gerechten zoals frites, aardappelkroketjes of gebakken vis heeft u een frituurschep nodig. Ga voor al uw frituur spullen naar HorecaRama, de horecaspecialist voor al uw horeca benodigdheden. Zoekt u frituur spullen zoals een frituurschep, frituurmanden of een friteuse kijk dan naar het grote assortiment van HorecaRama voor professioneel frituren.

Frituurschep

Frituurscheppen in soorten en maten

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende frituurscheppen zoals een ronde frituurschep gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van mazen die niet te groot of te klein zijn voor het uitscheppen van allerlei gefrituurde gerechten. Eenvoudig in het gebruik door de lange steel en gemakkelijk schoon te maken. De ronde frituurscheppen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen tussen de 10cm en 24cm. De grotere frituurscheppen zijn geschikt voor het in een keer uitscheppen van grote hoeveelheden frites, oliebollen of gebakken vis.

Vierkante frituurscheppen met of zonder trechter

Zoekt u naar een apart model frituurschep dan vindt u bij HorecaRama ook wat u zoekt. Een frituurschep met trechter gemaakt van roestvrijstaal bijvoorbeeld; u schept de frites uit de lekbak en vervolgens doseert u door middel van de trechter de gewenste hoeveelheid frites. Met behulp van deze frituurschep vult u eenvoudig friteszakjes of -bakjes. Of kies voor de vierkante frituurschep met opstaande randen. Deze uitvoering is verkrijgbaar in enkel en in dubbel gaas.

Frituurscheppen en andere frituurbenodigdheden

Voor professioneel frituren heeft u allerlei frituur spullen nodig die u eenvoudig bestelt bij HorecaRama. U heeft keuze uit een grote hoeveelheid friteuses, zowel voor gas als voor elektra en met of zonder toebehoren zoals een onderkast. Maar ook een Frietsnijder, frituurmanden, frituurscheppen, lekbakken en een vetfilter, alles wat u nodig heeft voor frituren waaronder frituurscheppen vindt u bij HorecaRama.