Gereedschappen wasmachine

Zoekt u een wasmachine speciaal voor het reinigen van uw keuken gereedschappen dan vindt u bij HorecaRama een aantal mogelijkheden. Een professionele gereedschappen wasmachine stelt u in staat snel weer te beschikken over uw gereedschappen nadat deze zijn gebruikt. De vaatwassers zijn speciaal ingericht op het wassen van artikelen met een afwijkend formaat. De wastank is gemaakt uit 1 geheel waardoor geen vuil en resten blijven hangen. Meerdere exemplaren van dit type vaatwasser zijn bij HorecaRama verkrijgbaar met verschillende mogelijkheden en specificaties. Wilt u in uw horecakeuken voortdurend kunnen beschikken over schone gereedschappen dan is een gereedschappen wasmachine onmisbaar.

Gereedschappen wasmachine

Aanschaf vaatwasser voor gereedschappen

Kies bij HorecaRama uit verschillende modellen gereedschappen wasmachine; exemplaren die geschikt zijn voor de kleine, middelgrote of grote keuken. Er zijn ook gereedschappen wasmachines beschikbaar in de uitvoering doorschuiver. Alle gereedschap wasmachines van HorecaRama zijn zeer professioneel en gemaakt van roestvrijstaal, voorzien van digitale temperatuurweergave, ingebouwde doseerpomp en andere extra’s. Het turbolator was systeem bijvoorbeeld met 4-vleugelige wasarm. Het aantal wasbeurten varieert van 24 tot 30 wasbeurten per uur. Neem gerust contact op met HorecaRama als u meer informatie wilt over de gereedschappen wasmachine.

Alles voor uw professionele keuken

Om uw keuken op en top te laten functioneren vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft en meer dan dat. Allerlei nuttige en onmisbare producten in vele uitvoeringen en van bekende merken. Een gereedschappen wasmachine mag in dat assortiment natuurlijk niet ontbreken. Op het gebied van horeca vaatwassers vindt u bij ons ook onder meer een bestekpoleermachine, glazenspoelmachines of een voorlader vaatwasser. Ook voor de benodigde losse onderdelen zoals een vaatwaskorf in allerlei uitvoeringen of voor vaatwasmiddel gaat u naar horecagroothandel HorecaRama. Kijk op de website naar alle mogelijkheden en neem contact met ons op als u vragen heeft.