Analoge weegschaal

Als u kiest voor een simpele en snelle benadering, dan past een analoge weegschaal goed bij u en uw keuken. Er zijn bij deze weegschaal geen batterijen nodig en de wijzer op de plaat geeft het juiste gewicht aan. Het is maar net waar uw voorkeur ligt. Daarom hebben wij meer dan genoeg keus in deze eenvoudige keukenweegschalen die in de horeca keuken of thuis gebruikt kunnen worden.

Analoge weegschaal

Wat voor soort analoge weegschalen kunt u bij ons vinden?

Wij hebben een variatie aan analoge weegschalen in ons assortiment. Zo is er een kleinere weegschaal gemaakt van roestvrijstaal die weegt tot een maximum van 2kg, maar ook eentje die weegt tot maximaal 12kg. De weegschaal die weegt tot een gewicht van 12kg, is af te lezen per 50 gram. Op deze weegschaal kunnen vloeibare, poederachtige of verpakte producten gewogen worden.

Analoge weegschalen en andere varianten van weegschalen

Bij HorecaRama hebben wij naast de analoge weegschaal ook nog andere weegschalen in onze brede collectie. De digitale weegschaal is er daar één van en op de handige display kunt u nauwkeurig het juiste gewicht aflezen. Ook voor platform weegschalen kunt u bij ons terecht. Deze weegschalen zijn vooral erg praktisch bij het wegen van grotere en zwaardere hoeveelheden. Wacht dus niet langer en neem een kijkje tussen alle producten.