Pannenkoeken kooktafel

Een pannenkoeken kooktafel is een grote kookgelegenheid waarop gewerkt kan worden met grote pannen. Een pannenkoeken kooktafel is dan ook niet alleen geschikt voor een pannenkoeken restaurant maar ook voor andere keukens waarbij grote hoeveelheden voedsel moeten worden bereid in grote pannen zoals cateringbedrijven en grootkeukens. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende pannenkoeken kooktafels en vindt u alle andere benodigde keukenapparatuur voor horecagelegenheden.

Geen producten gevonden...
Pannenkoeken kooktafel

De pannenkoek kooktafels van HorecaRama

Kies uit pannenkoeken kooktafels van verschillende grootte, variërend van 1 brander tot wel 10 branders. De pannenkoeken kooktafels zijn geschikt voor grote pannen met een diameter tot 35cm en de kooktafels zijn voorzien van een bodemschap en een lekbak. De branders kunnen worden uitgenomen waardoor deze eenvoudig zijn te reinigen en de pannenkoeken kooktafels zijn helemaal uitgevoerd in roestvrijstaal waardoor een lange levensduur is gegarandeerd en het geheel eenvoudig is te reinigen. Past een pannenkoeken kooktafel met standaardafmetingen niet in uw keuken of wilt u een aangepaste kooktafel dan kunt u bij HorecaRama ook terecht voor maatwerk. Indien u kiest voor een grotere pannenkoeken kooktafel dan kunnen de branders apart worden gebruikt zodat u niet onnodige kosten maakt en alleen die branders gebruikt die u op dat moment nodig heeft.

Pannenkoeken kooktafels en andere apparatuur

U kunt bij HorecaRama terecht voor de volledige inrichting van uw horecagelegenheid. Naast kookapparatuur zoals de pannenkoeken kooktafel kiest u uit een groot assortiment keukenapparatuur zoals fornuizen, koelkasten, vrieskasten en bakplaten maar ook voor potten en pannen in een groot gevarieerd aanbod gaat u naar HorecaRama. Bent u op zoek naar accessoires voor de horeca keuken zoals spatels voor de pannenkoeken kooktafel, grote pannen of onderkasten en bergkasten, u vindt alles wat u nodig heeft bij HorecaRama. Ook voor bestek, pannenkoeken borden of een crêpes apparaat vindt u een ruime keus.