Receptiebel

Een receptiebel is voor veel bedrijven een geschikt horeca decoratie artikel en kent vele toepassingen. Natuurlijk kennen we allemaal de receptiebel aan de balie van de hotel receptie: u bent even weg en op dat moment arriveren juist gasten. Met één tik op de receptiebel weet u dat u nodig bent aan de receptie en hoeven uw gasten niet langer te wachten dan noodzakelijk. Ook in de keuken of op tafel kan een receptiebel buiengewoon handig zijn. HorecaRama biedt verschillende uitvoeringen van de receptiebel.

Receptiebel

Receptiebel voor hotel receptie en keuken

In de professionele keuken is het vaak erg druk: er is een gerecht klaar dat moet worden uitgeserveerd maar de ober is bezet. Als de kok even op de receptiebel tikt, weet de ober dat er gerechten gereed zijn om uit te serveren. Dit scheelt veel tijd in onderlinge communicatie. De receptiebel is dan naast hotel receptie ook geschikt voor elke horeca keuken. Ook aan tafel kan een receptiebel haar diensten bewijzen: uw gasten kunnen gebruik maken van de receptiebel als zij een nieuwe bestelling willen plaatsen of de wijn kan worden bijgeschonken.

Assortiment receptiebellen van HorecaRama

Bij HorecaRama heeft u keuze uit verschillende receptiebellen. Een kleine receptiebel bijvoorbeeld met houten voet die een klassiek belgeluid voortbrengt. Andere modellen zijn een grotere receptiebel, eveneens op houten voet of een receptiebel die volledig van koper is gemaakt. Decoratie en aankleding van uw horecaonderneming zijn belangrijk. Zelfs als u de receptiebel niet of nauwelijks gebruikt, is het een aanwinst voor uw restaurant of hotel receptie omdat het leuk oogt.

Receptiebellen en andere hotelbenodigdheden

Een receptiebel is een goede aanwinst voor uw horecaonderneming met vele toepassingen, voor zowel de keuken als hotel lobby. Voor een modernere oplossing voor een receptiebel kan een oproepsysteem een hoop zorgen wegnemen. Kijk bij hotelbenodigdheden als u op zoek ben naar een receptiebel of andere hotelbenodigdheden zoals badkamer zeepjes of handdoeken.