Koelwerkbank 4 deuren

Voor een professionele koelwerkbank met 4 deuren bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Onze koelwerkbanken zijn van bekende gerenommeerde merken zoals Diamond, Polar, Saro en Combisteel. De koelwerkbanken met vier deuren zijn perfect voor gebruik in de professionele horeca keukens en bieden u veel werkruimte gecombineerd met koelopslag!

Koelwerkbank 4 deuren

Koelwerkbanken met 4 deuren van HorecaRama

Ons assortiment koelwerkbanken met vier deuren is zeer divers. Door de ruime opstelling van deze werkbanken, kunt u bovendien voor diverse samenstellingen gaan. Er zijn koelwerkbanken met 4 deuren, maar het is ook mogelijk om de deursecties te vervangen voor lades. Deze kunnen zo worden ingericht dat u een koelwerkbank met 12 laden heeft! Dit zijn wel vrij ondiepe lades, maar er zijn ook koelwerkbanken met 8 lades verkrijgbaar zodat u wat diepere producten kunt opslaan. 

Eén van de populairste modellen uit deze categorie is de 4 deurs koelwerkbank van Polar. Dit product heeft een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding en u ontvangt standaard 2 jaar volledige garantie op dit product! Andere populaire koelwerkbanken zijn de modellen van Saro, combisteel en Diamond. 

In deze categorie ziet u ook diverse koelwerkbanken met glazen deuren. Ideaal als de werkbank in een omgeving staat waar u de inhoud wenst te presenteren aan uw gasten. Daarnaast is het ook makkelijk voor het personeel, zij kunnen in direct zien waar welke producten staan in de gekoelde werkbank.

Koelwerkbank met lades online bestellen

Op deze pagina ziet u ook veel Koelwerkbanken met lades voor de horeca. Deze werkbanken zijn ideaal om te gebruiken in de drukke keukens. Door de aanwezige lades heeft u snel en eenvoudig al uw gewenste producten binnen handbereik. Er zijn verschillende koelwerkbanken met lades te vinden in ons assortiment. Sommige modellen hebben grote lades, hier kunt u meer grote of hogere producten in kwijt. Er zijn ook koelwerkbanken met wat ondiepere lades, deze hebben vaak drie lades boven elkaar. Dit is vooral handig als u veel verschillende ingrediënten heeft die niet zo hoog zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor een combinatie van deuren, diepe lades en ondiepe lades te gaan! Mocht u hulp nodig hebben met het samenstellen van de juiste indeling, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar!

Koelwerkbank op wielen

Onze koelwerkbanken zijn verkrijgbaar met in hoogte verstelbare poten of op wielen. De werkbanken met wielen komen erg goed van pas wanneer er schoongemaakt moet worden. Deze verrijdbare koelwerkbanken kunnen even makkelijk opzij geschoven worden zodat er ook goed achter, onder en naast de werkbank gereinigd kan worden. Vaak kiest men er ook voor om de koelwerkbank in te bouwen. In deze gevallen is een model op poten vaak beter geschikt. Heeft u hulp nodig met het kiezen van de juiste koelwerkbank of andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bekijk hier ook onze overige koelwerkbanken: