Koelwerkbank 4 deuren

Voor een professionele koelwerkbank 4-deurs model bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Onze koelwerkbanken zijn van bekende gerenommeerde merken zoals Diamond, Polar, Saro en Combisteel. De koelwerkbanken met vier deuren zijn perfect voor gebruik in de professionele horeca keukens en bieden u veel werkruimte gecombineerd met koelopslag!

Koelwerkbank 4 deuren

Koelwerkbanken 4 deurs van HorecaRama

Ons assortiment koelwerkbanken met vier deuren is zeer divers. Door de ruime opstelling van deze werkbanken, kunt u bovendien voor diverse samenstellingen gaan. Er zijn koelwerkbanken met 4 deuren, maar het is ook mogelijk om de deursecties te vervangen voor lades. Deze kunnen zo worden ingericht dat u een koelwerkbank met 12 laden heeft! Dit zijn wel vrij ondiepe lades, maar er zijn ook koelwerkbanken met 8 lades verkrijgbaar zodat u wat diepere producten kunt opslaan. 

Eén van de populairste modellen uit deze categorie is de 4 deurs koelwerkbank van Polar. Dit product heeft een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding en u ontvangt standaard 2 jaar volledige garantie op dit product! Andere populaire koelwerkbanken zijn de modellen van Saro, combisteel en Diamond. 

In deze categorie ziet u ook diverse koelwerkbanken met glazen deuren. Ideaal als de werkbank in een omgeving staat waar u de inhoud wenst te presenteren aan uw gasten. Daarnaast is het ook makkelijk voor het personeel, zij kunnen in direct zien waar welke producten staan in de gekoelde werkbank.

Koelwerkbank op wielen

Onze koelwerkbanken zijn verkrijgbaar met in hoogte verstelbare poten of op wielen. De werkbanken met wielen komen erg goed van pas wanneer er schoongemaakt moet worden. Deze verrijdbare koelwerkbanken kunnen even makkelijk opzij geschoven worden zodat er ook goed achter, onder en naast de werkbank gereinigd kan worden. Vaak kiest men er ook voor om de koelwerkbank in te bouwen. In deze gevallen is een model op poten vaak beter geschikt. Heeft u hulp nodig met het kiezen van de juiste koelwerkbank of andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bekijk hier ook onze overige koelwerkbanken: