Afdruipmat

Ook voor de aanschaf van een afdruipmat gaat u naar HorecaRama, dé specialist in horeca artikelen. U vindt bij HorecaRama alles wat u nodig heeft voor uw hotel en restaurant waaronder ook tal van barbenodigdheden. Een afdruipmat is nodig in elke bar voor het hygiënisch wegzetten van uw glazen na de spoelbeurt. Als u een afdruipmat wilt aanschaffen kijk dan eens rond in de webshop van HorecaRama en ontdek het grote assortiment aan barbenodigdheden en bar apparatuur.

Afdruipmat

Afdruipmat van kunststof

Bij HorecaRama kunt u kiezen voor een afdruipmat van kunststof die koppelbaar is via een klikverbinding. U kunt op deze manier de afdruipmat zo groot maken als u nodig heeft, eenvoudigweg door meerdere afdruipmatten met elkaar te verbinden. U kunt de afdruipmat helemaal aanpassen aan de afmetingen van uw bar!

Een andere keuzemogelijkheid bij HorecaRama is een kunststof afdruipmat die u regelmatig vervangt waardoor u de afdruipmat niet telkens hoeft schoon te maken.

Afdruipmat, flesopener, aansteker en meer

HorecaRama biedt tal van benodigdheden voor uw bar om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Combineer de aankoop van uw afdruipmat met een spoelborstel, kunststof glazen of een glazen ophangrek. Kleine artikelen zoals een flesopener in verschillen soorten en maten, cocktail benodigdheden, wijnkoelers en aanstekers op gas vindt u allemaal bij HorecaRama. Ook grotere artikelen zoals een drankdispenser, sapcentrifuge of buffetwagen vindt u bij HorecaRama.

Een afdruipmat is hygiënisch

U wilt uw gasten schone glazen aanbieden. Het laten uitlekken van de glazen op een afdruipmat zorgt er voor dat deze gelijkmatig drogen en er geen vlekken achterblijven. Bier schuimt beter in een nat glas zodat u de nog natte glazen direct vanaf de afdruipmat weer kunt gebruiken. Overweegt u een afdruipmat aan te schaffen kijk dan eens rond op de website en ontdek het grote aanbod aan horeca artikelen bij HorecaRama.