Barkoeling 4 deurs

Een horeca barkoeling is er in allerlei soorten en maten. Als u op zoek bent naar een grotere variant dan is een 4 deurs barkoeling ideaal om neer te zetten in uw horecagelegenheid. Een zwarte variant met blinde deuren of een met glazen deuren, u vindt het bij HorecaRama! Flesjes frisdrank of bier kunnen mooi in het zicht geplaatst worden en door de LED verlichting is het heel uitnodigend om een lekker drankje te bestellen. Bekijk ons aanbod hieronder en voor vragen en professioneel advies staan wij graag voor u klaar. Laat die verfrissende gekoelde drankjes maar komen!

Barkoeling 4 deurs

Zwarte barkoeling 4 glazen deuren

Bij HorecaRama hebben wij een ruim assortiment aan drankenkoelingen voor in de horeca. Zo hebben wij bijvoorbeeld een zwarte barkoeling met 4 glazen deuren die wij u aan kunnen bieden. Deze koeling heeft een inhoud van maar liefst 680 liter en is uitgerust met 8 roosters. Hierdoor is er genoeg plaats om flesjes frisdrank of andere gekoelde dranken in te bewaren en in het zicht te plaatsen. Bovendien is er een geforceerde luchtcirculatie. Hierbij wordt er koude lucht de koeling ingeblazen met behulp van een ventilator en een externe verdamper waar de kou vandaan komt. De barkoeling wordt op deze manier snel gekoeld en is dus perfect om te gebruiken in diverse horecagelegenheden.

Barkoeling 4 deurs voor in de horeca en andere koelingen

Wij hebben naast de barkoeling met 4 deuren voor in de horeca ook een groot assortiment aan andere koelingen. Als uw voorkeur uitgaat naar een barkoeling met minder of meer deuren voor in een restaurant, café, hotel of andere horecagelegenheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zijn er modellen met 1 deur, 2 deuren of 3 deuren. Ook als u de samenstelling van de bar in eigen hand wil hebben, hebben wij verschillende opties om dit mogelijk te maken. Het veelzijdige merk Gamko biedt talloze keuzes om een droombar te creëren. Dit is een bar waar je u tegen zegt. Bekijk snel alle mooie producten van Gamko barkoelingen!