Hoshizaki ijsblokjesmachine

Hoshizaki ijsblokjesmachine

Vraag en antwoord over de Hoshizaki ijsblokjesmachine

 

Hoe krijgt u vierkante ijsblokjes?

Met de Hoshizaki ijsblokjesmachine heeft u vierkante ijsblokjes binnen handbereik. Deze ijsblokjesmachine werkt hygiënisch en de watersproeiplaat sluit precies aan op de onderkant van de verdamper. Hierdoor is het watercircuit helemaal afgesloten. De Hoshizaki ijsblokjesmachine maakt harde en heldere ijsblokjes in een vierkante vorm die ideaal zijn om te serveren in gekoelde drankjes. 

Hoe krijgt u de beste heldere ijsblokjes?

De beste heldere ijsblokjes krijgt u door een waterfilter te gebruiken. Door te werken met een waterfilter gaan de smaak van het water en de essentiële mineralen niet verloren. Hierdoor heeft u een constante kwaliteit van het water en dit komt terug in de kwaliteit van de heldere ijsblokjes. Het gebruik van een waterfilter met de Hoshizaki ijsblokjesmachine is een perfecte combinatie!

Hoeveel kilo aan ijs heeft u per dag nodig voor een Hoshizaki ijsblokjesmachine?

Voor het berekenen hiervan kunt u uitgaan van een hoeveelheid van 46 ijsblokjes per kilo. Dit komt neer op 12 drinkglazen met een normaal formaat. Met een hoeveelheid van 8 kilo aan ijs kunt u een groot aantal drankjes serveren van maximaal 100 stuks. De Hoshizaki ijsblokjesmachine biedt hiervoor de ideale uitkomst!