Koeltoonbank

Voor het aantrekkelijk uitstallen van uw gekoelde producten bieden wij diverse koeltoonbanken aan. Koeltoonbanken zijn gekoelde vitrines voor het hygiënisch presenteren van al uw gebak, salades, vleeswaren, verse sappen of broodjes. Dus of u nu een viskoeltoonbank zoekt, een koeltoonbank voor vlees of juist een koeltoonbank voor uw bakkerij; u bent hier aan het juiste adres. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe koeltoonbank voor groente of rauwkost, slaag je zeker op deze pagina met al onze horeca koeltoonbanken. Bekijk ook eens het aanbod aan vrieskasten, koelwerkbankenof representatievebarkoelingen om inspiratie op te doen voor uw horeca koeling!  

Koeltoonbank tafelmodel

Ook voor het plaatsen van een koeltoonbank op een buffet, op de bar of bij de kassa vindt u bij HorecaRama verschillende horeca display koeltoonbanken in tafelmodel. De koeltoonbank tafelmodellen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en uitvoeringen, met rechte of gebogen transparante kap. De afmetingen van onze tafelmodellen variëren in breedte van 130 tot 170cm. Al onze horeca koeltoonbanken zijn geschikt voor het plaatsen van GN bakken en gemaakt voor intensief gebruik. 

Koeltoonbank met onderstel

Uiteraard bieden wij ook een ruime keuze aan koeltoonbanken met onderstel, die direct op de vloer kunnen worden geplaatst. Een koeltoonbank met onderstel vindt u bij ons in vele soorten en maten, zo is er altijd wel een model dat bij u en uw horecagelegenheid past! Deze koeltoonbanken zijn uiterst geschikt voor het hygiënisch presenteren van uw vleeswaren, vis, gebak, salades en noem maar op. Onze koeltoonbanken zijn uitermate geschikt voor winkels, broodjeszaken of uw cafetaria.

Koeltoonbanken en andere koelapparatuur

Dus bent u op zoek naar een passende koeling voor uw horecagelegenheid kijk dan zeker even verder. Er is altijd wel een passende koeloplossing bij ons te vinden. Let u daarbij op de verschillende uitvoeringen en wat bij uw wensen past. Wij hebben koeltoonbanken met statische koeling, statische koeling met ventilator en geforceerde koeling. Ook wat de ontdooiing aangaat bieden wij verschillende alternatieven aan. Ook in koelkasten, koelvitrines, een professionele koelcel of wijnklimaatkast, bieden wij een ruim assortiment aan.

Lees meer