Koffie Thee accessoires

Het aanbod accessoires voor het serveren van koffie en thee in uw hotel en restaurant of andere horeca onderneming is bij HorecaRama bijzonder gevarieerd. U vindt in het assortiment accessoires bijvoorbeeld theedozen voor het presenteren van verschillende smaken thee, een luxe honingschenker voor op tafel of koffiekannen in verschillende uitvoeringen. Voor een optimale bedrijfsvoering heeft u op het gebied van koffie en thee verschillende artikelen nodig, zowel voor achter de bar als op tafel. Bij HorecaRama vindt u alles voor horeca koffie en thee, inclusief een ruime keus uit accessoires.

Koffie Thee accessoires

Koffie en thee schenken in de horeca

Koffie en thee zijn veel gevraagde dranken. Een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom bijvoorbeeld. Koffie wordt tegenwoordig op veel verschillende manieren gedronken. Wilt u uw gasten een ruim aanbod van verschillende soorten koffie aanbieden, dan heeft u daarvoor meerdere koffie apparatuur nodig en de bijbehorende accessoires. Een espressoapparaat bijvoorbeeld, een koffiemolen en een koffiezetapparaat. Voor deze apparatuur maar ook de bijbehorende accessoires zoals koffiefilters, gaat u naar HorecaRama, uw horecaspecialist.

Keuze horeca koffie en thee accessoires

Voor koffiefilters in verschillende uitvoeringen gaat u naar de afdeling accessoires voor horeca koffie en thee van HorecaRama. Witte of ongebleekte korffilters voor uw koffie zetten, ontkalkingsmiddel voor uw koffie en thee apparatuur, koffiekannen en warmhoud platen voor het warmhouden van koffie en thee en keuze uit verschillende afklopbakken voor koffie. Een veelgevraagd artikel in de horeca is de kopjewarmer, die u eveneens aantreft in het assortiment accessoires voor koffie en thee.

Apparatuur en accessoires voor horeca koffie en thee

Ga voor al uw benodigdheden voor het bereiden van lekkere koffie en thee naar HorecaRama. U vindt in het assortiment alles wat u nodig heeft aan apparatuur maar ook voor accessoires bent u bij HorecaRama aan het goede adres. Een percolator bijvoorbeeld, u vindt verschillende uitvoering geschikt voor 6, 10 of zelfs 15 liter. Of een volledig koffiestation voor pompkan, handig voor vervoer want u neemt alles wat u nodig heeft voor koffie en thee in één keer mee.