Menu
EUR

Kassalade

5 Producten
Toon:
Kassalade Basic
Kassalade Basic
Kassalade Basic | simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzichtelijk bekijke...
€96,80 €80,00 €83,49 €69,00
Beschikbaarheid laden..
Elektrische kassalade Basic
Elektrische kassalade Basic
Elektrische kassalade Basic | simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzichte...
€110,11 €91,00 €95,59 €79,00
Beschikbaarheid laden..
Kassalade met pasjes | 410RFID
Kassalade met pasjes | 410RFID
Kassalade met pasjes | 410RFID
€199,65 €165,00 €157,30 €130,00
Beschikbaarheid laden..
RFID kaart voor het openen van kassalade 410RFID
RFID kaart voor het openen van kassalade 410RFID
RFID kaart voor het openen van kassalade 410RFID
€6,05 €5,00 €4,84 €4,00
Beschikbaarheid laden..
Kassalade Basic ophangbeugels
Kassalade Basic ophangbeugels
Kassalade Basic ophangbeugels | simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzich...
€66,55 €55,00 €54,45 €45,00
Beschikbaarheid laden..
Toon 1 - 5 van 5

Te veel geld in uw kassa is niet verstandig en daarom kunt u het beste een aparte kassalade aanschaffen om zowel muntgeld als briefgeld in de bewaren. Hoewel steeds meer mensen met de pinpas betalen, blijft in een onderneming als een horecabedrijf altijd veel geld aanwezig. Berg uw geld goed op in een kassalade, want helaas is niet iedereen te vertrouwen, niet onder uw gasten en niet onder uw personeel. Zorg dat zij niet worden verleid door de aanblik van veel geld in uw kassa. Bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van de kassalade die u kunt afsluiten en bewaren waar u wilt, bijvoorbeeld in een kluis of onder uw toonbank.[SPLIT]

De kassalades van HorecaRama

Bij HorecaRama heeft u de keus uit een elektrische of niet-elektrische kassalade. Kies bijvoorbeeld voor een kassalade gemaakt met een metalen behuizing die wordt geopend door een zachte duw aan de voorzijde van de kassalade. In de kassalade treft u acht vakken voor muntgeld en vier vakken voor briefgeld. De vakken voor papiergeld zijn voorzien van klemmen. Papiergeld met een hoge waarde kunt u buiten het zicht binnen in de kassalade opbergen door gebruik te maken van de twee gleuven. Het papiergeld verdwijnt dan onder de inleg van de kassalade. Deze kassalade wordt geleverd met een sleutelset en bijpassende ophangbeugels voor montage onder de toonbank.

Een elektrische kassalade

U kunt bij HorecaRama ook kiezen voor een elektrisch aangestuurde kassalade die pas bij de kassa computers en software van HorecaRama. De kassalade kan worden verbonden met de computer middels een aansluitpunt aan de achterzijde van de kassalade. Binnen in de kassalade zijn vier vakken voor briefgeld en acht vakken voor muntgeld alsmede twee gleuven voor het afromen van papiergeld. Deze elektrische kassalade wordt geleverd met ophangbeugels voor bevestiging uit het zicht onder bijvoorbeeld de toonbank.

HorecaRama voor uw kassalade

Voor een compleet kassasysteem inclusief kassalade gaat u naar HorecaRama. Voor al uw benodigdheden voor uw kassa zoals een touchscreen kassa, telmachines, vals geld detectoren, een oproepsysteem en een kassalade gaat u naar HorecaRama.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!