Messenhouders

Uw keukenmessen voor de professionele keuken kunt u op verschillende manieren bewaren. U kunt ze in een keukenla bewaren maar handiger en veiliger is het om messen te bewaren in speciaal daarvoor bedoelde messenhouders. Wilt u de messen gemakkelijk kunnen meenemen dan is een messenmap iets voor. Wilt u de messen direct voor het grijpen hebben dan is een messenhouder met magneet geschikt en voor overzichtelijk opbergen in de keuken is een messenhouder in de vorm van een messenblok weer heel geschikt. HorecaRama heeft verschillende messenhouders in het assortiment, geschikt voor het opbergen en bewaren van professionele messen.

Messenhouders

De messenhouders van HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u de professionele koksmap aanschaffen. De koksmap is een messenhouder voor professionele messen in de vorm van een tas. Er zijn meerdere uitvoeringen beschikbaar van de koksmap, geschikt voor 10 of 12 messen. Met een messenhouder in de vorm van een koksmap bergt u uw waardevolle messen veilig op en de tas, voorzien van handvat en draagriem, is gemakkelijk mee te nemen. Een andere mogelijkheid om uw messen op te bergen is een messenhouder in de vorm van een foedraal. Een kunststof zak met insteekmogelijkheid voor uw messen. Het foedraal rolt u vervolgens op. Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Messenhouders: rekken en magneten

Een andere manier van opbergen van uw professionele messen is het messenrek. Bij HorecaRama verkrijgbaar van roestvrijstaal, te monteren aan de wand en met veel plek voor verschillende messen. De messenhouder met magneetstrip is met name geschikt voor uw werkplek. U legt de messen op de messenhouder met magneetstrip waardoor de messen niet vallen of verschuiven. Kijk naar het brede assortiment messenhouders om uw keuze te maken.

Messenhouders en uw keukenmessen

Naast het ruime aanbod messenhouders waaronder koksmappen en foedralen, vindt u een zeer uitgebreide keus in messen en snijders bij HorecaRama. Scharen, pannenkoekenmessen maar ook hakmessen en kaasmessen. Zoekt u een messenhouder voor uw professionele messen kijk dan eens in de webshop van HorecaRama.