Koksbuis

De aanschaf van horeca werkkleding vormt een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Horeca werkkleding zoals een koksbuis en koksbroek zorgt voor een goede hygiëne en een mooie uitstraling naar uw gasten. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende modellen van de koksbuis, in tal van kleuren. Combineer de aanschaf van uw koksbuis met een koksmuts voor een optimale look. Ook voor andere horeca kleding zoals schorten en diverse accessoires gaat u naar HorecaRama.

Koksbuis

De koksbuizen van HorecaRama

U kunt bij HorecaRama kiezen voor allerlei kleuren koksbuis. Zo kunt u kiezen voor een zwarte of witte koksbuis maar ook voor een oranje, paarse, rode en vele andere kleuren. De koksbuis is uitgevoerd met korte of lange mouwen en beschikt over zakken. Kijk naar de verschillende modellen koksbuis om uw keuze te maken. Kies bijvoorbeeld voor de koksbuis gemaakt van polyester en katoen welke beschikt voer een dubbele knoopsluiting. Deze koksbuis heeft een ¾ mouw en zowel een borstzak als een thermometerzak. Verkrijgbaar in tal van maten en kleuren.

Koksbuis en koksbroek

Door de aanschaf van uw horeca kleding op elkaar af te stemmen krijgt u een mooi geheel. Een koksbuis en koksbroek van uni kleur zoals wit of zwart zorgt voor een professionele uitstraling. Of combineer de zwarte koksbroek met een opvallende kleur koksbuis die past bij uw inrichting. Zowel de koksbuis als de koksbroek zijn verkrijgbaar in uitvoeringen voor heren en dames, in verschillende maten en bestand tegen het wassen op hoge temperaturen of chemische reiniging.

Koksbuis en accessoires

Ook voor de benodigde accessoires horeca kleding gaat u naar HorecaRama. Een bijpassende stropdas voor de koksbuis, comfortabele werkschoenen voor langdurig staan en veel lopen. Het assortiment horeca kleding waaronder koksbuizen is bij HorecaRama uitgebreid en door uw aankopen op elkaar af te stemmen kunt u zorgen voor een professionele uitstraling van uw personeel. Het dragen van horeca kleding zoals een koksbuis bevordert de hygiëne, de uitstraling en zorgt voor veel draagcomfort voor uw personeel.