Staande ijsvitrine

Met een Staande ijsvitrine kunt u de heerlijkste ijssmaken en ijssoorten op een zeer aantrekkelijke manier presenteren aan uw gasten. Dankzij de glazen opbouw van de vitrine wordt het ijs aantrekkelijk en hygiënisch gepresenteerd. Wij hebben verschillende staande ijsvitrines met zowel gebogen glas, als met een rechte glasopbouw. Daarnaast zijn de meeste vitrines verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat u altijd de gewenste hoeveelheid ijs kunt presenteren! Bekijk hier alle verschillende staande ijsvitrines.

Staande ijsvitrine

Staande ijsvitrine voor de horeca

Een staande ijsvitrine is een echte blikvanger in uw horecagelegenheid. De vitrine trekt de aandacht en zeker wanneer deze met heerlijk schepijs is gevuld zullen uw gasten hier echt door worden aangetrokken. De staande ijsvitrines zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Er zijn modellen die zijn geschikt voor schepijs, maar er zijn ook verschillende vitrines die zijn geschikt voor het presenteren van verpakte ijsjes. De vitrines voor schepijs hebben vaak een open ruimte waar de ijsbakken geplaatst kunnen worden, de vitrines voor verpakte ijsjes hebben vaak draadmanden waar de ijsjes in kunnen.

Staande schepijsvitrine van HorecaRama

De staande schepijsvitrines uit ons assortiment zijn zijn geschikt voor allerlei soorten horecagelegenheden. Indien u maar een aantal ijssoorten heeft kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een staande ijsvitrine voor bijvoorbeeld 4x 5 Liter. Bent u een grote ijsverkoper en heeft u veel verschillende ijssoorten? Dan hebben wij ook grote vitrines voor bijvoorbeeld 10x 5 Liter, 13x 5 Liter of 16x 5 Liter ijsbakken! Er zijn ook staande schepijsvitrines verkrijgbaar die nog een speciale gekoelde ruimte aan de onderkant hebben. Hier kunt u bijvoorbeeld de hardlopende ijssmaken bewaren, zodat deze snel weer aangevuld kunnen worden zodra deze op zijn. Naast de inhoud van de schepijsvitrines, is ook het uiterlijk enorm verschillend. Wij hebben vitrines met gebogen glas, maar ook met een rechte glasopbouw. 

Mobiele schepijsvitrine

Naast de staande ijsvitrines op deze pagina en de tafelmodel ijsvitrines, hebben wij ook speciale mobiele ijsvitrines. Deze ijskarren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en een capaciteit van 6+6x 5 Liter ijsbakken. Deze mobiele ijskar kan worden vastgekoppeld aan een fiets zodat u het ijs op verschillende plekken kunt verkopen. De mobiele ijsvitrine is voorzien van recht thermisch gehard glas met een ruit die opengeklapt kan worden om het ijs te kunnen pakken. Daarnaast is de ijskar voorzien van een spoelbak voor de portioneerlepel met een waterkraantje.

Naast onze verschillende vitrines voor het presenteren van ijs, hebben wij ook speciale bewaarkasten voor schepijs. Hier kunt u een langere periode (bijvoorbeeld buiten openingstijden) het ijs bewaren, zonder dat het uitdroogt of dat de kwaliteit verloren gaat.