Pizza oven horeca

Voor de aanschaf van een pizza oven die speciaal geschikt is voor gebruik in de horeca gaat u naar HorecaRama. Ook voor andere ovens zoals een gasoven of een rookoven maar ook voor magnetrons bent u bij HorecaRama aan het goede adres. Een ruime keus uit horeca ovens, waaronder speciale pizza ovens, en alle benodigde accessoires zoals ovenhandschoenen en roosters voor de professionele horeca oven. Tevens bent u aan het juiste adres voor aanverwante producten zoals een heteluchtoven, rookoven of magnetron.


Een horeca pizza oven kiezen

In veel restaurants staat een pizza op het menu. Uiteraard in Italiaanse restaurants maar ook bij internationale keukens. Wilt u regelmatig meerdere pizza’s bakken kies dan voor een horeca pizza oven met twee etages, u kunt dan twee pizza’s tegelijk bakken. Kijk bijvoorbeeld naar de pizza oven gemaakt met een buitenmantel van roestvrijstaal. De bakruimte is voorzien van een chamottebodem en de horeca pizza oven beschikt over een hoofdschakelaar en controlelampje. De temperatuur kan tot maar liefst 500 graden worden ingesteld. Deze horeca pizza oven is beschikbaar met één en met twee etages.

Accessoires voor de horeca pizza oven

Ook voor een onderstel voor uw horeca pizza oven gaat u naar HorecaRama. Het onderstel, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, heeft een handige onderplaat waarop u uw accessoires kwijt kunt. Alles wat u verder nodig heeft voor het bereiden en serveren van pizza’s vindt u bij de afdeling accessoires voor de horeca pizza oven: deegrollers, pizza oven borstels, werkbanken of een pizzaschepspaan.

Horeca pizza oven en andere benodigdheden

Voor alle benodigdheden voor uw hotel, restaurant of pizzeria vindt u een ruime keus bij HorecaRama. Horeca pizza ovens, maar ook tal van andere horeca ovens, pizzaborden, pizzamessen en alles wat u verder nodig heeft voor uw horeca onderneming. Kijk naar het ruime assortiment ovens waaronder horeca pizza ovens van HorecaRama.