Sapcentrifuge

Wilt u op efficiënte wijze grote hoeveelheden vers sap maken? Kies voor de Robot Coupe sapcentrifuge. Een zeer professioneel apparaat voor gebruik in de horeca waarmee u in een handomdraai beschikt over liters vers sap, van elk soort vrucht. Met de Robot Coupe sapcentrifuge maakt u heerlijke smoothies en verrassende vruchtensappen. De producten van Robot Coupe zijn mooi vormgegeven, uiterst professioneel en van hoge kwaliteit zodat u zeker bent van een lange levensduur. Bij HorecaRama vindt u een gevarieerd assortiment Robot Coupe apparatuur waaronder verschillende sapcentrifuges.

Sapcentrifuge

Robot Coupe sapcentrifuge van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u verschillende modellen van de Robot Coupe sapcentrifuge. Geschikt voor de kleine keuken, de middelgrote en ook voor grote keukens. De sapcentrifuge van Robot Coupe model J100 Ultra bijvoorbeeld, beschikt over een ononderbroken uitworp van afval, heeft een grote toevoergoot, een filter van roestvrijstaal en een uitvoertuit die niet spat. De snelheid van deze sapcentrifuge is 3000tpm en de verwerkingssnelheid bedraagt 160 liter per uur. Er is ook een kleiner exemplaar verkrijgbaar en een model met afneembare kuip en deksel. Kijk eens in de webshop om alle modellen Robot Coupe sapcentrifuge met elkaar te vergelijken.

Grote keuze bij HorecaRama

Bij HorecaRama heeft u een grote keuze uit horecabenodigdheden waaronder professionele horeca apparatuur. Bekende merken zoals Robot Coupe en handige apparaten zoals de Robot Coupe sapcentrifuge. Andere apparatuur van Robot Coupe zijn onder meer een broodsnijmachine, een keukenmachine, een grote keuze uit groentesnijders en ook voor mixers, staafmixers of een deegmachine van Robot Coupe bent u bij HorecaRama aan het goede adres. Met de Robot Coupe sapcentrifuge kunt u naast vruchtensappen en smoothies ook sauzen maken. Het apparaat is eenvoudig uit elkaar te nemen en daardoor eenvoudig te reinigen. Neem gerust contact op met HorecaRama als u meer wilt weten over de Robot Coupe apparatuur. Een demonstratie op locatie behoort eveneens tot de mogelijkheden.