Voedsel dispenser

Het gebruik van voedsel dispensers is voor veel horecagelegenheden dé perfecte uitkomst. Bij een hotel of een andere horecagelegenheid zijn er vaak heerlijke ontbijtjes waarmee uw gasten de dag fris en fruitig beginnen. Bij zo’n uitgebreid ontbijtbuffet is een voedsel dispenser een waardevolle toevoeging en ze zijn er ook nog eens in allerlei soorten en maten. De dispenser kan bijvoorbeeld gevuld worden met lekkere cornflakes of ontbijtgranen. Neem hieronder snel een kijkje bij de diverse uitvoeringen voedsel dispensers van HorecaRama.

Voedsel dispenser
  

Het gebruik en de voordelen van een voedsel dispenser

Vaak wordt de dispenser gebruikt als een cornflakes dispenser, waarmee u uw gasten kunt laten genieten van een heerlijk bakje cornflakes in combinatie met melk of yoghurt. Daarnaast is de voedsel dispenser ook erg handig voor ontbijtgranen, oftewel als cereal dispenser. Van tevoren geeft de dispenser een bepaalde hoeveelheid voedsel af zodat de schaaltjes en bakjes niet overstromen en er weinig wordt geknoeid. Nog een pluspunt is dat de cornflakes dispenser of cereal dispenser erg eenvoudig is om te gebruiken. Uw gasten hebben binnen een handomdraai een smakelijk ontbijtje gemaakt en zijn klaar om de dag te beginnen.

Verschillende soorten: de cornflakes dispenser en cereal dispenser

Bij HorecaRama bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten voedsel dispensers. Hierbij kunt u denken aan de eerder genoemde cornflakes of cereal dispenser. Daarnaast kunt u de voedsel dispenser natuurlijk ook vullen met noten. Het is maar net welke selectie u wilt toevoegen aan uw zalige ontbijtbuffet. De voedsel dispensers zijn gemaakt van duurzaam roestvrijstaal of van stevig kunststof. Voor de inhoud van de voedsel dispensers heeft u diverse opties. Er is bijvoorbeeld een buffet dispenser beschikbaar van 1x 4, 2x 4 of 3x 4 liter. De voedsel dispensers zijn transparant en hierin kunt u uw ontbijtproducten op een aantrekkelijke manier tentoonstellen.

Zo hebben wij een dubbele of driedubbele voedsel dispenser en deze zijn gemaakt van polycarbonaat en hoog gepolijst roestvrijstaal 18/10. Daarnaast bestaat de dispenser uit draaibare vultrechters op een zware standaard. Deze dispenser kunt u vullen met cornflakes, muesli, noten en andere kleine en droge stukken voedsel. Er kan een grote hoeveelheid in van maar liefst 4 liter per dispenser. Vullen en smullen maar!

Voedsel dispensers en andere ontbijt benodigdheden bij HorecaRama

Hierboven hebben wij verschillende voedsel dispensers benoemd, maar ook voor andere ontbijt benodigdheden hebben wij bij HorecaRama een breed assortiment. Zo kan een lekker vers broodje bij het ontbijt zeker niet ontbreken en deze wilt u natuurlijk op een mooie manier presenteren aan uw gasten. Daarvoor hebben wij mooie broodmandjes beschikbaar en de keuze is reuze! Van een vierkant model tot aan een rond model met een transparante deksel.

 

 

Vraag en antwoord over een voedsel dispenser:

 

Wat zijn de voordelen van een voedsel dispenser?

Bij het gebruik van een voedsel dispenser heeft u te maken met vele voordelen. Allereerst ziet het product er geordend en netjes uit en is het een modieuze aanvulling in uw horeca keuken. U kunt het daarnaast gebruiken voor veel verschillende soorten voedsel. Ook is het gemakkelijk in gebruik en blijft het voedsel voor een langere tijd houdbaar. Hierdoor wordt voedselverspilling tegengegaan en werkt u op een duurzame wijze.

Waarvoor is een voedsel dispenser geschikt?

Een voedsel dispenser is geschikt om te gebruiken bij verschillende locaties. U kunt hierbij denken aan een ontbijtbuffet in een hotel of een restaurant, maar u ziet het ook vaak terug op de camping of bij een bed and breakfast. Vaak wordt een voedsel dispenser gebruikt als een cornflakes- of cereal dispenser.

In welke maten zijn de voedsel dispensers beschikbaar?

Bij HorecaRama hebben wij verschillende maten beschikbaar in ons assortiment van de voedsel dispensers. Ze zijn er met een inhoud variërend van 1,5 liter tot 5,5 liter. Daarbij kunnen de producten bestaan uit één dispenser tot maar liefst zes dispensers.