Voedsel dispenser

Het gebruik van voedsel dispensers is voor veel horecabedrijven een uitkomst. Zeker als uw gasten zichzelf bedienen zoals bij een ontbijtbuffet kent het gebruik van een voedsel dispenser veel voordelen. De voedseldispenser geeft een vooraf bepaalde hoeveelheid voedsel af, bijvoorbeeld cornflakes of ontbijtgranen, zodat schaaltjes en bakjes niet overstromen en er veel minder wordt geknoeid. Uw gasten zullen het gebruik van een voedsel dispenser eveneens waarderen omdat een voedsel dispenser eenvoudig in gebruik is. Bij uw horecaspecialist HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van de voedsel dispenser.

Voedsel dispenser

Soorten voedsel dispensers

Bij HorecaRama vindt u onder meer een buffet voedsel dispenser voor cornflakes, muesli of noten, gemaakt van roestvrijstaal en kunststof. Gekozen kan worden voor de enkele voedsel dispenser met een inhoud van 3,5 tot 7 liter. De dubbele of driedubbele voedsel dispenser, gemaakt van polycarbonaat en hoog gepolijst roestvrijstaal, bestaat uit draaibare vultrechters, op een zware standaard. De standaard is verkrijgbaar in een kunststof uitvoering of de meer luxe uitvoering in hout.

Bij HorecaRama kunt u ook kiezen voor een dispenser rack voor bijvoorbeeld peper, zout, melk of suiker. Deze voedsel dispenser is een frame gemaakt van roestvrijstaal met inzetten van kunststof. De inzetten van deze voedsel dispensers zijn ook los verkrijgbaar, zo ook de vulkokers voor boven het standaard inzetbakje.

Assortiment voedsel dispensers

HorecaRama heeft een groot assortiment aan voedsel dispensers voor uw horecaonderneming, te gebruiken voor diverse soorten voedsel. Van ontbijtgranen en noten tot zakjes suiker, cupjes melk en peper- en zoutstaafjes. De keus voor een voedsel dispenser hangt af van welke producten u op dagelijkse basis vers wilt tentoonstellen in uw horecagelegenheid. In verschillende maten en designs zijn de voeder dispensers verkrijgbaar.

Voedsel dispensers bij HorecaRama

Zoals hierboven is beschreven, is er keus genoeg aan voedsel dispensers. Voor deze en andere horecabenodigdheden kunt u terecht bij HorecaRama. Voedsel dispensers kunnen worden gebruikt op tafels in uw horecaonderneming of bij het buffet in uw restaurant of hotel. Kijk ook eens naar de andere producten van HorecaRama zoals saus dispensers, doner gyros grill of een tosti-ijzer.