Broodmandje

Bij veel restaurants en hotels worden brood, broodjes en stokbrood gegeten, zowel bij het ontbijt als bij de lunch en het diner. U zult dan ook veel broodmandjes nodig hebben, zeker als u wat brood als bijgerecht of voorafje wilt presenteren. Bent u op zoek naar horeca broodmandjes dan bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Een grote hoeveelheid horeca broodmandjes, verschillend van uiterlijk, grootte en van diverse materialen vindt u bij HorecaRama.

Broodmandje

De verschillende horeca broodmandjes

Wie kent ze niet, de rieten broodmandjes worden in vrijwel iedere horecagelegenheid gebruikt. Bij HorecaRama zijn rieten broodmandjes verkrijgbaar in allerlei vormen: ronde, ovale, vierkant maar ook speciale rieten broodmandjes voor stokbrood. Omdat riet wat kwetsbaar is kunt u bij HorecaRama ook kiezen voor kunststof rieten broodmandjes, eveneens verkrijgbaar in verschillende vormen. Kunststof broodmandjes gaan langer mee en zijn minder kwetsbaar dan rieten broodmandjes.

Een bijzonder horeca broodmandje

Wilt u iets bijzonders op tafel zetten kies dan voor een broodmandje van roestvrijstaal. Bij HorecaRama vindt u meerdere broodmandjes van roestvrijstaal die bijzonder zijn vormgegeven en goed passen bij een moderne inrichting. Zowel verkrijgbaar in ronde vormen als in ovale vormen. In combinatie met andere tafeldecoratie zoals een menustandaard van roestvrijstaal of een tafelbel is een horeca broodmandje van roestvrijstaal een prima keus.

Horeca broodmandje met bekleding

U kunt bij HorecaRama ook kiezen voor broodmanden met bekleding, ook wel een broodzak genoemd. De katoenen bekleding kan worden gewassen zodat uw horeca broodmandje lang meegaat. Ook verkrijgbaar in grotere afmetingen zodat u een broodmand kunt gebruiken voor bijvoorbeeld buffetten. Kijk ook eens naar de andere horecaproducten voor uw tafel en inrichting van uw onderneming, HorecaRama heeft alles op het gebied van tafeldecoratie waaronder tal tafellakens, menukaarten en peper en zoutstellen.