RVS spoeltafel

In de horeca moet voortdurend worden gespoeld, en een RVS spoeltafel biedt daarvoor uitkomst. Bij HorecaRama vindt u een grote keus uit RVS spoeltafels. De RVS spoeltafels zijn ook beschikbaar in uitvoeringen met onderstel of onderplank en onderkasten. Ook voor andere benodigdheden van roestvrijstaal bent u bij HorecaRama aan het goede adres: wastafels, kasten en planken zodat u uw professionele horeca keuken volledig naar wens en behoefte kunt inrichten met keukenmeubels gemaakt van roestvrijstaal.

RVS spoeltafel

Ruim assortiment RVS spoeltafels

Het assortiment horeca apparatuur en benodigdheden van HorecaRama is ruim en gevarieerd. RVS spoeltafels en voorspoeltafels in verschillende uitvoeringen voor gebruik in de horeca keuken. U heeft de keuze uit RVS spoeltafels met een spoelbak aan de rechterzijde of linkerzijde maar ook voor een RVS spoeltafel met een spoelbak in het midden of voor een spoeltafel met dubbele RVS spoelbak. Voor het opbergen van benodigdheden die u gebruikt bij het spoelen zoals borstels is een onderplank een uitkomst. Daarom vindt u bij HorecaRama ook veel RVS spoeltafels die een onderstel of onderplank hebben. Tevens vindt u losse onderstellen van roestvrijstaal voor het plaatsen van apparatuur of andere spullen.

RVS spoeltafel voor de horeca met onderplank

Een RVS spoeltafel met onderplank gemaakt van roestvrijstaal is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Kijk bijvoorbeeld naar RVS de spoeltafel met onderplank en achteropstand, voorzien van twee spoelbakken, verkrijgbaar in twee breedtematen. Zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde van de spoelbakken heeft u werkruimte. Een ander voorbeeld is de RVS spoeltafel met onderstel gemaakt van gegalvaniseerd staal. De onderplank is in hoogte verstelbaar. Kijk voor deze horeca spoeltafels en vele andere modellen naar het ruime aanbod van HorecaRama.

RVS spoeltafels en accessoires

U kunt bij HorecaRama ook terecht voor de aanschaf van de accessoires die u nodig heeft voor de RVS spoeltafel zoals spoelbak roosters en filters. De horeca spoeltafel roosters voor de spoelbak zijn beschikbaar in verschillende maten. Kijk naar het brede assortiment horeca benodigdheden van HorecaRama voor de volledige inrichting van uw horeca keuken en andere vertrekken van uw hotel of restaurant.