RVS spoeltafel

In de horeca moet voortdurend worden gespoeld, en een RVS spoeltafel biedt daarvoor uitkomst. Bij HorecaRama vindt u een grote keus uit RVS spoeltafels. De RVS spoeltafels zijn ook beschikbaar in uitvoeringen met onderstel of onderplank en onderkasten. Ook voor andere benodigdheden van roestvrijstaal bent u bij HorecaRama aan het goede adres: wastafels, kasten en planken zodat u uw professionele horeca keuken volledig naar wens en behoefte kunt inrichten met keukenmeubels gemaakt van roestvrijstaal.

RVS spoeltafel


Ruim assortiment RVS spoeltafels

Het assortiment horeca apparatuur en benodigdheden van HorecaRama is ruim en gevarieerd. RVS spoeltafels en voorspoeltafels in verschillende uitvoeringen voor gebruik in de horeca keuken. U heeft de keuze uit RVS spoeltafels met een spoelbak aan de rechterzijde of linkerzijde maar ook voor een RVS spoeltafel met een spoelbak in het midden of voor een spoeltafel met dubbele RVS spoelbak. Voor het opbergen van benodigdheden die u gebruikt bij het spoelen zoals borstels is een onderplank een uitkomst. Daarom vindt u bij HorecaRama ook veel RVS spoeltafels die een onderstel of onderplank hebben. Tevens vindt u losse onderstellen van roestvrijstaal voor het plaatsen van apparatuur of andere spullen.

RVS spoeltafel voor de horeca met onderplank

Een RVS spoeltafel met onderplank gemaakt van roestvrijstaal is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Kijk bijvoorbeeld naar RVS de spoeltafel met onderplank en achteropstand, voorzien van twee spoelbakken, verkrijgbaar in twee breedtematen. Zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde van de spoelbakken heeft u werkruimte. Een ander voorbeeld is de RVS spoeltafel met onderstel gemaakt van gegalvaniseerd staal. De onderplank is in hoogte verstelbaar. Kijk voor deze horeca spoeltafels en vele andere modellen naar het ruime aanbod van HorecaRama.

RVS spoeltafels en accessoires

U kunt bij HorecaRama ook terecht voor de aanschaf van de accessoires die u nodig heeft voor de RVS spoeltafel zoals horeca kranen, spoelbak roosters en filters. De horeca spoeltafel roosters voor de spoelbak zijn beschikbaar in verschillende maten. Kijk naar het brede assortiment horeca benodigdheden van HorecaRama voor de volledige inrichting van uw horeca keuken en andere vertrekken van uw hotel of restaurant.

Vraag en antwoord over de RVS spoeltafel

Waar wordt een RVS spoeltafel gebruikt en waarvoor?

Een RVS spoeltafel wordt gebruikt in een drukke horeca omgeving. Bijvoorbeeld in een professionele keuken, klein of groot. Hygiëne staat hier voorop en er is gedurende de dag veel water nodig. Met een spoeltafel kunt u op een eenvoudige manier spullen afspoelen, afwassen en er kan water gepakt worden.

Zijn er RVS spoeltafels met een onderplank?

Er zijn spoeltafels met een onderplank gemaakt van duurzaam RVS. Zo zijn er RVS spoeltafels met twee spoelbakken waarbij er een handige werkruimte is aan de linkerzijde en rechterzijde. Ook is er een RVS spoeltafel gemaakt van gegalvaniseerd staal en een onderplank die u in de hoogte kunt verstellen.

Zijn er ook RVS spoeltafels met schuifdeuren?

Daarnaast kunt u ook denken aan een spoeltafel met schuifdeuren. Hierin kunt u veel spullen opbergen en deze blijven uit het zicht doordat de deuren dicht kunnen. Dit ziet er netjes en overzichtelijk uit. Er zijn RVS spoeltafels met daarbij één spoelbak of juist meerdere spoelbakken.