Braadpan

Voor het braden van vis en vlees heeft HorecaRama een flink aantal braadpannen in het assortiment. De braadpannen zijn gemaakt van verschillend materiaal, voorzien van deksel en geschikt voor verschillende warmtebronnen. Een horeca braadpan kent veel toepassen en is ook geschikt voor het maken van bijvoorbeeld stoofschotels. Er zijn bij HorecaRama braadpannen verkrijgbaar gemaakt van onder meer geëmailleerd plaatstaal, van gegoten aluminium of van geëmailleerd gietijzer.

Braadpan

De braadpannen van HorecaRama

Speciaal voor uw horecaonderneming heeft HorecaRama een breed assortiment braadpannen in het assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een braadpan gemaakt van geëmailleerd plaatstaal met emaillelaag. De emaillelaag maakt het oppervlak van de horeca braadpan glad, duurzaam in gebruik en goed bestand tegen verkleuring. Deze horeca braadpan is verkrijgbaar met een inhoud van 2 liter of van 3,5 liter en wordt geleverd met deksel. Er is ook een horeca braadpan van geëmailleerd gietijzer beschikbaar met een inhoud van 2,5 liter.

Braadpannen van gegoten aluminium of roestvrijstaal

De horeca braadpan gemaakt van gegoten aluminium is opgebouwd uit drie versterkte lagen en heeft drie speciale teflon platinum anti-aanbaklagen. De pan blijft hiervoor krasvrij en is eenvoudig te reinigen. Andere voordelen van deze horeca braadpan zijn de optimale warmteverspreiding en de pan blijft lang warm na bereidingen. Geschikt voor alle warmtebronnen met uitzondering van inductie, ovenvast en verkrijgbaar in de diameters 24cm, 26cm en 32cm. Een andere keuze kan zijn de braadpan gemaakt van roestvrijstaal, laag model met sandwich bodem. Een braadpan met sandwich bodem is verkrijgbaar in verschillende maten. Zit de juiste pan er niet bij? Bekijk dan het gehele overzicht aan horeca pannen van HorecaRama.

Braadpannen en andere professionele pannen

Als u uw professionele keuken wilt inrichten, ga dan naar HorecaRama, uw horecaspecialist. Met een groot assortiment professionele pannen, waaronder horeca braadpannen, kiest u eenvoudig voor de pannen die u nodig heeft. U kunt uw eigen pannenset samenstellen of kiezen voor een pannenset. Eveneens zijn veel andere producten verkrijgbaar zoals een lyonnaiserpan of grillpan. Neem rustig een kijkje tussen het uitgebreide aanbod aan pannen van HorecaRama.