Bezem en borstel

Voor de bezems en borstels die u nodig heeft voor de schoonmaak van uw apparatuur en keuken gaat u naar HorecaRama, uw horecaspecialist. Het assortiment bezems en borstels is uitgebreid en bestaat uit verschillende mogelijkheden voor de schoonmaak van de verschillende ruimtes binnen uw horeca onderneming. U kunt bij HorecaRama terecht voor onder meer een stoffer en blik gemaakt van kunststof, flessenborstels, bezems die u zelf kunt samenstellen uit een losse steel en borstel maar ook verschillende borstels voor de schoonmaak van uw grill of oven.

Bezem en borstel

Meer over het aanbod bezem en borstel van HorecaRama

Een borstel om te schrobben vindt u bij HorecaRama in verschillende uitvoeringen bij de afdeling bezem en borstel. Zo kunt u kiezen uit een schrobborstel met handvat of met steel. De afmetingen van de borstel varieert van 17cm tot 40cm zodat u de borstel kunt kiezen die het beste past bij het doel van het gebruik. Een losse steel bestelt u eenvoudig apart. Ook de flessenborstel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen: fijne borstels van 1cm tot grotere borstels van 5cm. Kijk bij de afdeling bezem en borstel van HorecaRama als u naar de meeste geschikte professionele schoonmaakmiddelen zoekt.

Bezem en borstel voor apparatuur

Ook uw apparatuur dient regelmatig te worden gereinigd. Indien uw apparatuur is aangekoekt kan een borstel uitkomst bieden. Kijk bij het assortiment bezem en borstel voor een speciale borstel voor de schoonmaak van bijvoorbeeld uw grill. De grill borstel heeft stalen haren en is voorzien van een schraper. Zeer geschikt voor het schoonmaken van roosters. Voor de schoonmaak van de oven of pizza oven schaft u een kleine bezem aan, een speciale borstel met steel, voorzien van lange greep om ook achterin de oven te kunnen schoonmaken. Totale lengte van deze bezem/borstel voor ovens is 105cm.

Bezem en borstel en andere schoonmaakartikelen

Voor alle schoonmaakartikelen voor de reiniging van uw apparatuur en ruimtes gaat u naar HorecaRama. Een breed assortiment bezems en borstels maar ook toiletborstels, kruimelvegers en allerhande schoonmaakartikelen voor reinigen met water en zeep zoals een dweil, dweilwagens en vloertrekkers. Kijk naar alle mogelijkheden voor de aanschaf van een bezem of borstel bij HorecaRama voor de aanschaf van uw benodigdheden op het gebied van bezems en borstels.