RVS spoeltafels / vaatwasser tafels

Op deze pagina ziet u diverse soorten wasbakken, spoeltafels en aan-/ afvoertafels uit onze RVS fabriek. Onze RVS producten zijn volledig gelast en daarom zeer stevig, de pootjes van tafels zijn iets in hoogte verstelbaar voor extra stabiliteit.

RVS spoeltafels / vaatwasser tafels

Was- en spoeltafels voor in de horeca

Bij HorecaRama bent u aan het juiste adres voor wasbakken en spoeltafels. Wij hebben enorm veel verschillende modellen, zowel inbouwmodellen als tafelmodellen. Onze spoeltafels zijn verkrijgbaar met extra grote spoelbakken, (drie)dubbelde spoelbakken of normale spoelbakken aan de linker of rechter zijde. Ook hebben wij diverse spoeltafels met gesloten deuren, of zelfs lades. RVS werktafels met een afvalgat zijn ook verkrijgbaar. Zet hier een grote afvalbak onder en u kunt eenvoudig afval weggooien door het gat.

RVS aan-/ afvoertafels

Aan-/ afvoertafels zijn ideaal voor gebruik in de vaatwasstraat. De vaatwaskorven kunnen gemakkelijk doorgeschoven worden de machine in en vervolgens schuift u deze weer door naar de afvoertafel, waar de schone vaat opgeruimd kan worden. Onze aan- en afvoertafels zijn verkrijgbaar in veel uiteenlopende maten, ook maatwerk is mogelijk! Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden betreft de wasbak(ken), een afvalgat in de tafel en met of zonder onderplank. Bent u op zoek naar een bijpassende horecavaatwasser? Neem dan eens een kijkje bij onze professionele horeca vaatwassers!