Inductie kookplaat

Ook als u kookt op gas of elektra, kan een inductie kookplaat een handige toevoeging zijn aan uw professionele horeca keuken. Een inductie kookplaat kunt u eenvoudig bijplaatsen wanneer u extra kookplaten nodig heeft. Daarnaast kent een inductie kookplaat veel voordelen, is eenvoudig te reinigen en laat zich gemakkelijk opbergen. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende modellen, met een, twee of drie kookvlakken. Ook het aantal watts en het aantal vermogens verschilt, zodat u een inductie kookplaat kunt kiezen die volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

meest verkocht
Inductie kookplaat tafelmodel
Inductie kookplaat

De inductie kookplaten van HorecaRama

De meeste inductie kookplaten van HorecaRama hebben één kookvlak. Deze kookplaten kunt u eenvoudig opstellen bij een buffet of gebruiken in de keuken. Een inductie kookplaat is geschikt voor het warmhouden van soep, maar ook voor wokken of bakken bij hoge temperaturen. Met een inductie kookplaat kunt u dus alle kanten op. Er zijn bij HorecaRama inductie kookplaten van bekende merken zoals Bartscher of CaterChef verkrijgbaar zodat u zeker bent van een hoge kwaliteit. Eveneens zijn verschillende inductie kookplaten met twee of drie kookvlakken verkrijgbaar.

Pannen voor de inductie kookplaat

Bij HorecaRama kunt u ook de benodigde accessoires voor uw inductie kookplaat aanschaffen. Een keuze uit verschillen pannen en pannensets. Extra grote pannen met een inhoud van 25 of 30 liter of een 4-delige tot 9-delige pannenset speciaal voor de inductie kookplaat. Wilt u wokken op de inductie kookplaat dan kunt u bij HorecaRama een speciale inductie wok kookplaat aanschaffen. Ook de benodigde accessoires zoals een opzetstuk en speciale wok kookpannen vindt u in het uitgebreide assortiment van HorecaRama.

Inductie en andere kooktoestellen

Kies bij HorecaRama uit een groot assortiment kook benodigdheden voor de professionele horeca keuken. Gasfornuizen, elektrische fornuizen, inductie kookplaten en alle benodigde accessoires en andere apparatuur. U vindt bij ons ook een groot assortiment accessoires, zowel voor de inductie kookplaat als voor uw tafels en de verdere inrichting van hotel en restaurant.