Menu
EUR

Horeca afzuigkap

Bent u op zoek naar een horeca afzuigkap? Wij hebben veel opties en mogelijkheden. Van kleine afzuigkap van 100cm tot grote modellen van 400cm. Daarnaast kan de ventilator ingebouwd zijn (afzuigkap inclusief motor) of extern worden opgesteld (in combinatie met een afzuigkap zonder motor). Daarnaast is het van groot belang dat de capaciteit goed is afgestemd op de grootte van de afzuigkap en de ruimte waarin gekookt wordt. Heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op onze verkoop afdeling voor advies.

Afzuigkappen inclusief motor

Een afzuigkap inclusief motor is essentieel voor het hebben van een goede luchtkwaliteit en is erg handig in gebruik. De afzuigkap hoeft alleen nog maar bevestigd te worden en te worden aangesloten op een stroomvoorziening. Aan de voorkant van de afzuigkap zit er vaak een eenvoudige bediening waarmee de motor en de verlichting ingesteld kan worden. Hierna is de afzuigkap helemaal ready to go!

Afzuigkappen zonder motor

Daarnaast zijn er ook nog afzuigkappen die geen motor hebben. Misschien heeft u al een afzuigkap met een motor in uw horecagelegenheid en bent u op zoek naar een extra afzuigkap. Of u heeft al de juiste installatie en heeft u alleen nog de afzuigkap nodig. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Geurfilterkast

Een geurfilterkast bestaat (meestal) uit een afzuigmotor en verschillende filters. Deze onderdelen zorgen ervoor dat de lucht in uw horecagelegenheid goed gefilterd wordt. Op deze manier worden onaangename geuren verwijderd en dat is natuurlijk fijn voor de lucht die buiten terechtkomt. Wij adviseren het dan ook zeker een horeca afzuigkap te bestellen met een geurfilterkast.

Elektromagnetische gaskleppen

Elektromagnetische gaskleppen zijn er om aan te sluiten aan uw gastoevoer. De elektromagnetische klep is een veiligheidsmiddel die ervoor zorgt dat u geen gas gebruikt terwijl er geen afzuiging plaatsvindt. Als de afzuiging aan gaat, dan wordt de gastoevoer geopend en kan de apparatuur optimaal gebruikt worden. 

Losse motoren afzuigkap

In ons assortiment zijn er ook losse motoren te vinden voor verschillende modellen afzuigkappen. De motoren hebben een compacte en handige vorm en zorgen ervoor dat er altijd sprake is van een goede ventilatie en fijne werkomgeving. De losse motoren zijn een echte toevoeging in verschillende horecagelegenheden.

Snelheidsregelaars

Niet ieder gerecht dat u maakt in uw horeca keuken is hetzelfde en daarom is het praktisch als u zelf kunt bepalen wat voor mate van afzuiging er plaatsvindt. Met een snelheidsregelaar heeft u bijvoorbeeld vijf standen om uit te kiezen. De afzuiging kan dan perfect afgesteld worden en zorgen voor een goede luchtkwaliteit.

Horeca afzuigkap bestellen?

Tijdens het koken, bakken, braden en frituren komen er veel geuren en dampen vrij. U wilt natuurlijk voorkomen dat uw gasten en personeel hier last van ondervinden. Daarom is het belangrijk de beste horeca afzuigkap in huis te nemen. Wij bieden een divers aanbod aan professionele afzuigkappen die op uw horeca onderneming aansluiten. Voordat u een keuze maakt kunt u ons blog doorlezen waar wij u alles vertellen over de verschillende uitvoeringen. Heeft u een keuze kunnen maken, dan kunt u bij ons eenvoudig een horeca afzuigkap bestellen.

 

Vraag en antwoord over de horeca afzuigkap

Hoe werkt een horeca afzuigkap met een motor?

Een horeca afzuigkap met een motor heeft binnenin de kap (achter de filter lamellen) een motor ingebouwd. Deze is kant en klaar voor gebruik en het voordeel hiervan is dat installatie sneller en makkelijker is. Het nadeel hiervan is dat er meer geluid te horen is en dat de motor sneller heet en vervuild raakt. Dit is, omdat het dichter bij de kookdampen zit.

Hoe werkt een horeca afzuigkap zonder motor?

Een horeca afzuigkap zonder motor wordt aangesloten op een afzonderlijk opgestelde motor die de lucht verplaatst. Meestal op een andere plek in het pand of buiten. Het voordeel hiervan is dat het geluid niet te horen is in de keuken en ook grotere motoren (die niet in een afzuigkap passen) kunnen worden toegepast.

Hoe werkt een gasklep voor mijn afzuiging?

De elektromagnetische gaskleppen zijn altijd nodig wanneer er van gas apparatuur gebruik wordt gemaakt in de keuken. Dit is ter beveiliging: wanneer de afzuiging niet aan staat is er ook geen gas toevoer. Wanneer de afzuiging wél aan staat, laat de gasklep gastoevoer doorkomen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!