Voedseldroger

Wilt u gebruik maken van een voedseldroger dan vindt u bij HorecaRama verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een geschikt exemplaar. Voedsel drogen heeft veel voordelen. Als we vocht uit voedsel onttrekken, bijvoorbeeld uit groente, fruit, vlees, vis of kruiden, dan is het resultaat hiervan dat het voedsel langer houdbaar is. Deze manier van conserveren is veel gezonder dan conserveren met behulp van chemicaliën, zout, suiker of zuur. Voedsel drogen wordt al eeuwenlang gedaan maar natuurlijk is de manier waarop we dat doen wel flink veranderd. Bij HorecaRama vindt u de modernste voedseldrogers.

Voedseldroger

Voedseldroger van HorecaRama

Kinderen zijn gek op gedroogd fruit en ook volwassenen vinden een dergelijke versnapering meestal heerlijk. Met de voedseldroger van HorecaRama maakt u in een handomdraai de heerlijkste gedroogd fruit repen als snack. Voedseldrogers zijn ook geschikt voor het drogen van vlees en van kruiden. Zo kunt u de kruiden uit de eigen kruidentuin drogen in de voedseldroger en het hele jaar door gebruiken. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende modellen. De voedseldroger van het bekende merk Saro bijvoorbeeld heeft een behuizing van kunststof en is voorzien van 6 roestvrijstalen roosters. De temperatuur is instelbaar van 35 graden voor langzaam drogen tot 70 graden voor snel drogen. Serveer in de winter gedroogde aardbeien uit eigen tuin uit de voedseldroger van HorecaRama.

Alles voor de professionele keuken

Wilt u in uw professionele keuken kunnen beschikken over geweldige apparatuur kijk dan eens naar het grote aanbod producten voor de horeca van HorecaRama. Voedseldrogers in verschillende uitvoeringen maar bijvoorbeeld ook een zeer grote keus uit heteluchtovens. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor onder meer een rijskast, Rational ovens (steamers), rookovens in verschillende modellen en voor een groot aantal magnetrons. Ook voor alle benodigde accessoires voor ovens en voedseldrogers vindt u bij HorecaRama een geweldig assortiment.