Het gebruik van een Sushi Hangiri
Een sushi hangiri wordt gebruikt voor de sushi rijst. De hangiri is een houten schaal waarin de azijn wordt toegevoegd aan de rijst. Daarna koelt de rijst af en kan de rijst gebruikt worden. Het is aan te raden om de binnenkant van de sushi hangiri een klein beetje vochtig te maken. Hierdoor blijft de rijst niet aan het hout van de sushi hangiri plakken en heeft u binnen de kortste keren dé perfecte rijst voor heerlijke sushi gerechten.
De verschillende soorten van de Sushi Hangiri
Bij HorecaRama bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten van de sushi hangiri. Wij hebben de hangiri in verschillende afmetingen zodat u kunt kiezen welke afmetingen het beste bij uw professionele horecakeuken aansluit! De Japanse sushi hangiri is er in afmetingen met een diameter van: 39cm, 48cm, 54cm, 60cm, 66cm en een sushi hangiri van 72cm. De keuze is reuze en het model heeft twee koperen banden. Deze banden zijn er om het uitzetten tegen te gaan.
De Sushi Hangiri en andere sushi benodigdheden
Naast de sushi hangiri hebben wij ook diverse andere sushi benodigdheden. Deze benodigdheden zijn niet meer weg te denken als we kijken naar Japanse sushi restaurants en andere horecagelegenheden. Hierbij kunt u denken aan benodigdheden zoals rijskokers waaronder een thermische rijstwarmhouder van RVS die speciaal is gemaakt voor sushirijst. Daarnaast hebben wij ook een lange sushi snijplank gemaakt van HMPE. Deze snijplank is speciaal gemaakt voor sushi en het snijden van zalm. Bovendien kunt u uw sushi mooi presenteren op een toonbank zodat uw klanten uw gerecht goed zien. Hiervoor kunt u bij ons kijken naar een sushi vitrine.