Spoelborstel

Uw bar krijgt een groot aantal te reinigen glazen te verwerken en het gebruik van een professionele spoelborstel komt dan goed van pas. Spoelborstels zijn er in verschillende maten en soorten en het gebruik is afhankelijk van het type glas dat u wilt schoonmaken. Er zijn spoelborstels voor hoge glazen, brede glazen, wijnglazen en longdrinkglazen. Ook een glazensproeier kan een grote uitkomst zijn in de professionele keuken en bar. Kijk in de webshop van HorecaRama als u een spoelborstel zoekt.

Spoelborstel

Soorten spoelborstels

Een spoelborstel voor uw glazen van HorecaRama heeft zuignappen aan de onderzijde zodat u de spoelborstel kunt vastzetten in uw gootsteen. De borstelharen zijn gemaakt van nylon. Er is een speciale versie van de spoelborstel verkrijgbaar met extra fijne nylonharen voor het reinigen van zeer breekbaar glaswerk. De hoogte van de spoelborstel is standaard 18 cm en ook een extra hoge van 24 cm vindt u bij HorecaRama. De hoge Spoelborstel is bij uitstek geschikt voor longdrinkglazen of hoge bierglazen. De standaard spoelborstels hebben 3 koppen zodat u meerdere glazen tegelijk kunt spoelen.

Extra brede spoelborstel en glazenspoeler

Bij HorecaRama vindt u ook een spoelborstel met een extra grote diameter van 15 cm voor het spoelen van brede glazen. Wilt u uw glazen naspoelen met water dan kiest u voor de combi van HorecaRama: een roestvrijstalen kap met daarin een spoelborstel aan de ene zijde en een glazensproeier aan de andere zijde. Er is ook een aparte glazensproeier verkrijgbaar. De glazensproeier wordt aangesloten op de waterleiding van de spoelbak.

Spoelborstels, afdruipmatten en andere barbenodigdheden

U kunt bij HorecaRama terecht voor al uw barbenodigdheden en andere horeca artikelen. Combineer uw aankoop van een spoelborstel met een afdruipmat, kunststof glazen of een glazen ophangrek. Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor uw horecaonderneming; van barbenodigdheden tot bar apparatuur, bestek en serviesgoed en keukeninrichting.