Keukengerei persen en knijpen

Voor het fijne werk heeft u verschillende soorten keukengerei persen en knijpen nodig. Het op smaak maken van uw gerechten met een beetje citroensap bijvoorbeeld. Gebruik hiervoor het keukengerei persen en knijpen van HorecaRama, bijvoorbeeld de citroenschijfknijper voor het sprenkelen van citroensap. Bij HorecaRama vindt u bij de afdeling keukengerei persen en knijpen onder andere verschillende knoflookpersen, pureestampers en citroenpersers.

Keukengerei persen en knijpen

Assortiment keukengerei persen en knijpen

Bij de afdeling keukengerei persen en knijpen hoor natuurlijk de knoflookpers. Bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een knoflookpers van aluminium waarmee u in een handomdraai knoflookteentjes perst. Er is ook een uitvoering van de knoflookpers beschikbaar die zowel kan knijpen als persen en snijden en een knoflookpers gemaakt van kunststof. De citroenpers vindt u bij de afdeling keukengerei persen en knijpen in twee uitvoeringen, gemaakt van roestvrijstaal en zowel voor het persen van schijfjes als van partjes citroen.

Keukengerei persen en knijpen voor puree

U vindt bij HorecaRama ook alles voor het maken van puree: keukengerei voor het persen, knijpen en stampen van puree. Aardappelpuree, wortelpuree en allerlei andere pureesoorten. De pureestampers is beschikbaar in drie uitvoeringen, gemaakt van roestvrijstaal. Een pureepers is bedoeld voor het persen van puree zodat u zeker bent van puree zonder klontjes, hoe klein ook. Werkt u liever met een pureeknijper dan vindt u deze ook in het assortiment van HorecaRama, bij de afdeling keukengerei persen en knijpen.

Keukengerei: roeren, persen, knijpen of stampen

Wat u ook wilt doen met uw keukengerei, HorecaRama heeft het. Keukengerei om knoflook te persen, puree te stampen, eieren te roeren, of citroen te knijpen. Keukengerei om mee af te meten zoals een maatbeker, keukengerei om mee te strooien zoals kruidenstrooiers. Kijk bij alle accessoires waaronder keukengerei voor persen en knijpen om uw horecakeuken volledig en naar smaak in te richten. Neem rustig een kijkje door de webshop en combineer wellicht uw aankoop met onze assortiment aan zeven, winkelschepjes of dunschillers.