Professionele melkopschuimer

Een professionele melkopschuimer is een fantastische uitkomst als u uw barista skills naar een hoger niveau wil tillen en binnen een mum van tijd heerlijk opgeklopt melkschuim wilt serveren. Bekijk hieronder snel ons aanbod van professionele melkopschuimers. Hiermee zet u echt de puntjes op de i voor een smaakvolle latte macchiato, een heerlijke cappuccino of een zalige koffie verkeerd!

Professionele melkopschuimer

Hoe werkt een professionele melkopschuimer

De werking van een professionele melkopschuimer is eigenlijk heel eenvoudig. Met één druk op de knop en binnen een korte tijd, wordt er mooi opgeklopt melkschuim gemaakt die u zo kunt toevoegen aan de heerlijke koffie die u aan het maken bent. Daarnaast zijn er ook melkopschuimers waarbij u zelf kunt instellen hoe groot het kopje koffie is. Zo komt er precies de hoeveelheid opgeklopte melkschuim uit die u voor ogen heeft.

De Lattiz 2.0 melkschuimmachine

Met de Lattiz 2.0 melkschuimmachine word perfect melkschuim creëren een appeltje eitje. Deze melkopschuimer zorgt voor een constante kwaliteit en is eenvoudig in gebruik. De hoeveelheid melk en het schuimpercentage kunt u instellen naar eigen voorkeur. Met een druk op de knop, wordt de rest van het werk voor u gedaan. In de Lattiz 2.0 kan een 4 liter Lattiz verpakking en die zorgt voor een hoeveelheid van 140 cappuccino´s of 75 keer een heerlijke latte macchiato.

Professionele melkopschuimers en andere koffie producten

Naast een variatie aan professionele melkopschuimers hebben wij een breed assortiment met daarin allerlei soorten koffiemachines voor in de horeca of gewoon lekker voor thuis. Neem tijdens uw zoektocht ook even de tijd om een blik te werpen op de melkkoelers. Melkkoelers zijn een waardevolle aanvulling in iedere horecagelegenheid, omdat het belangrijk is dat de melk op ieder moment van de dag een goede temperatuur heeft.