Hotelbenodigdheden

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de volledige inrichting van uw horeca onderneming. Alles voor de inrichting van uw professionele keuken en het bereiden van gerechten maar ook tal van hotelbenodigdheden voor de slaapkamer, de badkamer of voor de lobby. Voorbeelden van hotelbenodigdheden zijn bijvoorbeeld zeepjes, shampoo en handlotion voor de badkamer, kluisjes en kledinghaken voor de slaapkamers en hotelbenodigdheden voor de lobby zoals een sleutelkast.


Hotelbenodigdheden voor de badkamer

Voor de inrichting van de badkamers van uw hotel kunt u bij HorecaRama tal van hotelbenodigdheden aanschaffen. Een ruime keus uit handdoeken, kleine flesjes shampoo, bodylotion en leuke kleine zeepjes. Ook een douchemuts in verschillende uitvoeringen, badmatten en douchegordijnen maken deel uit van het assortiment hotelbenodigdheden voor de badkamer. Accessoires zoals gordijnringen en presenteerbladen voor badkamer vindt u eveneens in het assortiment hotelbenodigdheden van HorecaRama.

Hotelbenodigdheden voor de slaapkamer

Ook voor de inrichting van de slaapkamer van uw hotel vindt u een ruime keus uit handige en luxe hotelbenodigdheden. Verschillende uitvoeringen van een kluis waaronder ook een speciale laptopkluis. Mini waterkokers in verschillende uitvoeringen, kledinghangers en een strijkplank en mini strijkijzer vindt u eveneens in het assortiment hotelbenodigdheden. Andere hotelbenodigdheden voor de slaapkamer zijn onder meer kofferstandaards, afvalbakken, bekertjes en hotelslippers. Kijk naar het brede assortiment hotelbenodigdheden van HorecaRama om ideeën op te doen.

Andere hotelbenodigdheden

Het aanbod hotelbenodigdheden is bij HorecaRama bijzonder uitgebreid: receptiebellen in verschillende uitvoeringen, sleutelkasten, menukaarthouders en natuurlijk vindt u bij de hotelbenodigdheden ook meerdere mogelijkheden voor de aanschaf van bagagetrolley. Ook voor de inrichting van het restaurant en de keuken van uw hotel, de inrichting van de tafels en voor het bereiden van gerechten vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft. Ga voor al uw hotelbenodigdheden naar horecaspecialist HorecaRama.