Dim sum stomer

Met name in de Aziatische keuken is de Dim sum stomer onmisbaar. In de Dim sum stomer kunnen tal van gerechten worden bereid door middel van stomen zodat voedsel smaak, geur, kleur en voedingsstoffen worden behouden. In de Dim sum stomer worden bamboe mandjes met voedsel geplaatst. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod producten voor de Aziatische keuken waaronder verschillende uitvoeringen van de Dim sum stomer, rijstkokers, woktafels of een Teppanyaki grill.

Dim sum stomer bij HorecaRama

De Dim sum stomer van HorecaRama is gemaakt van roestvrijstaal en verkrijgbaar in verschillende maten. Model A is elektrisch en model B van de Dim sum stomer is op aardgas, hierbij vindt de afvoer van hete verbrandingsgassen plaats via een rechtopstaand kanaal aan de achterzijde. Beide modellen zijn verkrijgbar in twee standaardmaten maar indien u dat wenst is ook een Dim sum stomer te bestellen op maat.

Dim sum stomen in de Aziatische keuken

De Aziatische keuken vraagt om een speciale inrichting en u kunt bij horeca groothandel terecht voor al uw benodigdheden. Een Dim sum stomer in verschillende maten maar ook bijvoorbeeld voor rijstkokers. U vindt meer dan 10 verschillende uitvoeringen van de rijstkoker in het assortiment, met verschillende mogelijkheden en in meerdere maten. Ook voor een wokmachine of een woktafel, verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en maten gaat u naar HorecaRama. Heeft u een Dim sum stomer nodig kijk dan eens naar het ruime assortiment apparatuur en accessoires voor de Aziatische keuken van HorecaRama.

Merken en accessoires

Horeca groothandel HorecaRama heeft een uitgebreid assortiment producten zoals een dim sum stomer van bekende merken maar ook budget artikelen. U kunt uw aankopen volledig op elkaar afstemmen, bijvoorbeeld door overwegend te kiezen voor roestvrijstaal. Een Dim sum stomer van roestvrijstaal, roestvrijstalen producten zoals werktafels en kasten, maar ook bestek en potten en pannen van roestvrijstaal. Kies uit meer dan 150 bekende topmerken voor uw horeca benodigdheden. 

Lees meer