Saladette

Een saladette of saladiere is een horeca koeling kast, veelal op wielen waarin u gemakkelijk salades kunt maken en presenteren. Rijd de saladette van uw keuken naar het buffet en u heeft direct een geweldige serveerunit voor uw salade. Bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van de saladette, met twee of drie deuren en met een professionele uitstraling. Kijk eens in de webshop van de saladieres van HorecaRama en laat u inspireren.

Soorten saladette

Bij HorecaRama vindt u bijvoorbeeld de saladette gemaakt van roestvrijstaal. Deze saladette heeft geventileerde koeling, automatische verdamping van condenswater en automatische ontdooiing. De saladette is volledig geïsoleerd en in de onder ruimte van de saladette bevinden zich geleiders voor gastronormbakken of roosters. Inclusief metalen klapdeksel en een rooster. Een ander voorbeeld van een saladette is de saladette met drie deuren en met een inhoud van 538liter. Deze grote saladiere is van roestvrijstaal, heeft een uitgebalanceerd koelsysteem waardoor uw producten langer vers blijven en u ook nog eens kostenbesparend werkt. Inclusief wielen voor eenvoudige verplaatsing naar bijvoorbeeld uw buffet.

Toepassingen van de saladiere

De saladiere is een grote uitkomst in uw horecakeuken: apart van andere bereidingen van vlees of warme gerechten maakt u uw saladebuffet met eigen koeling. De werkbank van de saladette geeft u voldoende ruimte voor was- en snijwerk, waarna u in de gastronormbakken uw salades opbergt tot het tijdstip van serveren. De saladiere houdt uw zorgvuldig bereide saladebuffet exact op de gewenste temperatuur waarna u een verrijdbare saladette rechtstreeks naar uw buffet kunt rijden.

Saladette en andere koelapparatuur

In de horecakeuken is diverse soorten horeca apparatuur nodig. Naast een saladette kunt u bij HorecaRama ook terecht voor onder meer barkoeling, koelkasten en koelvitrines. Ook allerlei accessoires vindt u bij HorecaRama: veiligheidshandschoenen en koelelementen voor uw horeca koeling bijvoorbeeld. Kijk voor uw saladiere bij horecaspecialist HorecaRama.

Lees meer
Saladette