Menu
EUR

Saladette

Een saladette of saladiere is een horeca koeling kast, veelal op wielen waarin u gemakkelijk salades kunt maken en presenteren. Rijd de saladette van uw keuken naar het buffet en u heeft direct een geweldige serveerunit voor uw salade. Bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van de saladette, met twee of drie deuren en met een professionele uitstraling. Kijk eens in de webshop van de saladieres van HorecaRama en laat u inspireren.

Alle soorten saladettes en saladieres

Bij HorecaRama vindt u bijvoorbeeld de saladette gemaakt van roestvrijstaal. Deze saladette heeft geventileerde koeling, automatische verdamping van condenswater en automatische ontdooiing. De saladette is volledig geïsoleerd en in de onder ruimte van de saladette bevinden zich geleiders voor gastronormbakken of roosters. Inclusief metalen klapdeksel en een rooster. Een ander voorbeeld van een saladette is de saladette met drie deuren en met een inhoud van 538 liter. Deze grote saladiere is van roestvrijstaal, heeft een uitgebalanceerd koelsysteem waardoor uw producten langer vers blijven en u ook nog eens kostenbesparend werkt. Inclusief wielen voor eenvoudige verplaatsing naar bijvoorbeeld uw buffet. De saladettes in ons assortiment zijn beschikbaar in diverse formaten en uitvoeringen. Saladettes beschikbaar met 1 deur, 2 deuren, 3 deuren en zelfs 4 deurs.

Toepassingen van de saladiere

De saladiere is een grote uitkomst in uw horecakeuken: apart van andere bereidingen van vlees of warme gerechten maakt u uw saladebuffet met eigen koeling. De werkbank van de saladette geeft u voldoende ruimte voor was- en snijwerk, waarna u in de gastronormbakken uw salades opbergt tot het tijdstip van serveren. De saladiere houdt uw zorgvuldig bereide saladebuffet exact op de gewenste temperatuur waarna u een verrijdbare saladette rechtstreeks naar uw buffet kunt rijden. 

Saladette en andere koelapparatuur

In de horecakeuken is diverse soorten horeca apparatuur nodig. Naast een saladette kunt u bij HorecaRama ook terecht voor onder meer barkoeling, koelkasten en koelvitrines. Voor het presenteren van uw dranken kunt u bijvoorbeeld denken aan een koelkast met glazen deur. Ook allerlei accessoires vindt u bij HorecaRama: veiligheidshandschoenen en koelelementen voor uw horeca koeling bijvoorbeeld. Kijk voor uw saladiere bij horecaspecialist HorecaRama.

De saladettes van Horecarama.nl

Bij het zoeken naar de perfecte saladette voor de horeca is het belangrijk om te kijken naar de beschikbare modellen en functies. Ons assortiment omvat diverse saladieres met verschillende capaciteiten en eigenschappen. Ze zijn geschikt voor een kleine bistro, maar ook voor een groot restaurant of een hotel. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een specifieke saladette voor uw horecaonderneming? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Saladettes met een bovendeur

Een van de opties die we aanbieden zijn saladieres met een bovendeur. Deze saladette horeca modellen zijn ideaal voor drukbezochte keukens waar snelheid en efficiëntie belangrijk zijn. Met een bovendeur kunt u gemakkelijk de ingrediënten in uw salades bereiken zonder de hele koelkast te openen. Dit zorgt voor een snelle toegang tot uw verse producten, waardoor uw keukenprocessen soepeler verlopen.

Onze saladieres met een bovendeur zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en capaciteiten. U kunt kiezen uit compacte modellen die perfect zijn voor kleinere keukens, of de grootste modellen voor grootschalige horecagelegenheden. Wat uw horeca wensen ook zijn, wij hebben de juiste saladette met of zonder bovendeur voor u.

Modellen met een gewone deur

Naast de saladieres met een bovendeur bieden we ook modellen aan met een gewone deur. Deze saladette horeca modellen zijn perfect voor keukens waar ruimte beperkt is en er geen noodzaak is voor snelheid zoals bij de saladieres met bovendeuren. Met een gewone deur kunt u gemakkelijk de hele koelruimte openen om toegang te krijgen tot uw ingrediënten. Dit is handig wanneer u grote hoeveelheden salades bereidt of wanneer het nodig is om snel ingrediënten toe te voegen.

Bij Horecarama.nl vindt u diverse modellen van saladieres met een gewone deur. Kies uit compacte tafelmodellen of grotere vrijstaande saladette horeca modellen, wij hebben voor elk type keuken het juiste model beschikbaar.

Saladettes met zowel bovendeuren als gewone deuren

Voor degenen die op zoek zijn naar maximale flexibiliteit en functionaliteit, bieden wij saladettes met zowel bovendeuren als gewone deuren. Deze modellen combineren het beste van beide werelden en stellen u in staat om de koeling efficiënt te benutten. Met de bovendeuren heeft u snel toegang tot veelgebruikte ingrediënten, terwijl de gewone deuren u de mogelijkheid geven om de hele koelruimte te openen wanneer dat nodig is.

Onze saladieres met zowel bovendeuren als gewone deuren zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en configuraties. We hebben modellen voor kleine keukens en grote saladettes voor grotere horecazaken.

Bestand tegen intensief gebruik

Bij HorecaRama bieden we alleen kwalitatieve producten en materialen aan die lang meegaan. Zo zijn al onze saladettes speciaal geselecteerd en ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik in de horeca. Natuurlijk moet uw keukenapparatuur voldoen aan hoge normen en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze saladieres, maar ook al onze andere apparatuur, aan deze normen voldoen.

Wanneer u een saladiere bij HorecaRama koopt, kunt u erop vertrouwen dat u een kwaliteitsproduct krijgt dat aan uw verwachtingen voldoet. Onze saladieres bieden optimale prestaties en betrouwbaarheid. U bent verzekerd van een investering die zichzelf terugverdient in termen van efficiëntie en functionaliteit in uw keuken.

Vraag en antwoord over de Saladieres:

Wat is een Saladiere?

Een Saladiere (ook wel Saladette genoemd) lijkt op een koelwerkbank, maar dan vaak met een open of afsluitbare bovenkant waar producten gepresenteerd kunnen worden. In deze serveerunit kunnen gerechten gepresenteerd worden, maar ook losse producten zoals bijvoorbeeld paprika, tomaten en andere fruit- en groentesoorten. Deze producten kunnen zeer gemakkelijk gepakt en geserveerd worden.

Hoe groot is een Saladiere?

Saladieres zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. De kleinste modellen hebben 1 deurtje en zijn ongeveer 40 centimeter breed. Wij hebben ook modellen met 2, 3, 4 deuren en verschillende type lades. Door de verschillende varianten zijn de saladieres verkrijgbaar in bijna alle maten. De grootste varianten zijn zelfs breder dan 2 meter!

Wat is het verschil tussen een geventileerde en geforceerde Saladiere?

Dit heeft te maken met het koelsysteem van de Saladiere. De geforceerde variant heeft doorgaans een lager temperatuurbereik en een betere temperatuurcontrole. Dit is vooral handig wanneer de deuren (of lades) regelmatig geopend worden. Door de warmere omgevingstemperatuur stijgt de temperatuur in de koeling en met een geforceerde Saladiere is de gewenste temperatuur eerder weer bereikt. Geforceerde koelingen blijven ook beter werken bij een hoge omgevingstemperatuur.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!