Cloche

Een cloche is een deksel voor over gerechten, meestal gerechten die al op het bord liggen. Een luxe uitvoering van de cloche is bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende soorten. Een roestvrijstalen ronde cloche, voor het stijlvol presenteren van gerechten aan tafel. Ook voor afdekkappen van kunststof of een cloche voorzien van gaas zodat vliegen en andere insecten geen kans krijgen, bent u bij HorecaRama aan het goede adres.

Cloche

Een cloche kopen bij HorecaRama

Als u een cloche wilt aanschaffen dan vindt u bij HorecaRama een uitgebreid en veelzijdig assortiment zodat u een ruime keuze heeft uit verschillende mogelijkheden. De cloche gemaakt van kunststof vindt u in verschillende uitvoeringen en is meestal voorzien van een opening aan de bovenzijde om met één vinger de cloche / bordendeksel op te pakken. De bordendeksel van polycarbonaat is geschikt voor tijdelijke afdekking en opslag van voedsel, temperatuurbestendig van -40 tot 100 graden en kan zonder problemen in de vaatwasser. Ook verkrijgbaar zijn cloches van polypropeen in verschillende diameters. U vindt alle uitvoeringen van de cloche bij de afdeling warmhoud spullen van HorecaRama.

Een cloche van roestvrijstaal

Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden als u naar een cloche gemaakt van roestvrijstaal op zoek bent. De klassieke hoge ronde cloche voor presentatie aan tafel, voorzien van een sierlijke knop. Ook beschikbaar is een cloche in de vorm van een bordendeksel, in verschillende diameters en voorzien van vingeropening. Ook de roestvrijstalen cloche gemaakt van roestvrijstaal draad is voorzien van een sierlijke knop en beschikbaar in verschillende maten.

Cloche en bordenring

Een bijpassende bordenring bij uw cloche vindt u bij HorecaRama eveneens in uitvoeringen van kunststof en roestvrijstaal, in verschillende afmetingen. Met een bordenring houdt u gerechten langer op temperatuur. Ga voor al uw warmhoud spullen voor gebruik in de horeca naar HorecaRama. Naast een cloche, bordenring of bordendeksel vindt u tal van mogelijkheden voor het warmhouden van uw gerechten zoals een rechaud, isoleerboxen, chafing dish en brandpasta.