Menu
EUR

Referenties

Amazing Oriental Rotterdam Zuidplein

 

Amazing Oriental is dé Aziatische supermarkt van Nederland. Met 24 winkels zitten zij verspreid over heel Nederland. bij Amazing Oriental vindt u meer dan tienduizend authentieke A-merken uit Azië: voor ieder wat wils! Of het nu gaat om Japanse sushi, vietnamese pho (noodle soep), Koreaans gefrituurde kip of Chinees-Indisch gebakken nasi: bij Amazing Oriental kunt u het vinden. Om een breder publiek kennis te laten maken met de heerlijke gerechten van de Aziatische keuken is er bij de locatie Rotterdam Zuidplein een foodcourt gebouwd. Hier kunt u naast winkelen gezellig een hapje eten in de uitgebreide foodcourt. Voor dit project hebben wij vanaf de casco ontwerpfase mogen meewerken tot aan de installatie en oplevering van het gehele project.

Een greep uit ons assortiment welke wij hier hebben geleverd:

- Presentatie en uitgifte drop-in vitrines (warm en koud)
- Koelwerkbanken
- Friteuses
- Noodle kokers
- Magnetrons
- Vaatwassers
- IJsblokjesmachines
- Inductie kookplaten
- Houtskoolgrill
- Drankenkoeling
- RVS maatwerk; werkbanken, bladen, kasten, plintenGraan & Zo Oud Alblas

 

Graan & Zo te Oud-Alblas zit gevestigd in Korenmolen de Hoop die al sinds 1891 in het bezit is van familie de Groot. Hier focust de winkel zich op gezonde voeding. Hoofdzakelijk werd hier meel verkocht en sinds 2017 is dit uitgebreid met diverse andere producten zoals broodmix en noten. Bent u dus op zoek naar gezond broodmix? Dat kunt u in de webwinkel van Graan & Zo vinden. 

Naast de winkel was er in 2021 de wens om een restaurant te starten. Hierbij is het concept gefocust op gezonde en vegetarische gerechten. In een grondige verbouwing hebben wij vanaf de ontwerpfase mogen meedenken en adviseren over de routing, leidingplannen en de juiste apparaten.

Hier hebben wij onder andere geleverd:

- Naadloos kookeiland met inductie fornuis en inductie bakplaat
- Koel- en vrieswerkbanken
- Afzuiginstallatie
- RVS maatwerk kasten en werkbanken
- RVS maatwerk bar en flessenkoelingen
- Combisteamer ovenBowling Scheveningen

 

Bowling Scheveningen beschikt over maar liefst 24 bowlingbanen en is hiermee één van de grootste bowlingcentra van Nederland. Al jarenlang zitten zij gevestigd in het Palace Promenade, in het hart van Scheveningen. Naast bowlen kunt u hier terecht voor diverse arrangementen in combinatie met een borrel, tafelgrillen of een geheel lopend buffet. Hiervoor beschikt Bowling Scheveningen over een volwaardige horeca keuken en aparte zaal die u kunt reserveren. De mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje en drankje, tot aan het uitgebreid dineren was onderbelicht. Om deze reden wilden zij graag een food concept creëren welke direct bij binnenkomst in het oog springt. Zodoende kan men hier ook vanuit impuls behoefte zowel voor als na het bowlen genieten van een hapje en drankje. Voor dit project hebben wij vanaf concept tot realisatie mogen meewerken.

Een greep uit ons assortiment welke wij hier hebben geleverd:

- Presentatie en uitgifte drop-in vitrines (warm en koud)
- Koelwerkbank
- Opzetkoelvitrine
- Friteuse
- Bakplaat
- RVS maatwerk incl. spoelbak
- Bain marie
- Afzuigkap
- Drankenkoeling

Uw horeca project laten verzorgen door HorecaRama? Neem contact met ons op.

Tensai Ramen Rotterdam

 

Tensai ramen bevindt zich op de hoek van de Coolsingel in het hart van Rotterdam centrum. Een echte high traffic locatie, in combinatie met heerlijk huisgemaakt ramen, maakt Tensai Ramen een zeer druk bezocht restaurant. De oude keuken werd overgenomen van de voorgaande horeca exploitanten. Deze was verouderd, inefficiënt ingedeeld en er was gebrek aan ruimte. Al langere tijd was er de wens om het gehele restaurant te verbouwen. Met oog op alle keuken- en bar gerelateerde oplossingen heeft HorecaRama van concept tot realisatie mogen meewerken.

Hier hebben wij o.a. geleverd:

- Drop-in koelingen
- Koel- en vrieswerkbanken
- Mini koelcellen
- Vaatwassers
- RVS maatwerk; kasten, bladen, spoeltafels, afzuigkappen
- Friteuses
- Fornuizen
- Bain maries
- Blast chiller
- Drankenkoelingen

Saigon Càphê - Seoul Sista & YoYo! Fresh Tea Bar

HorecaRama door de ogen van Wing Li van o.a. @seoulsistalove@saigoncaphe en @yoyofreshtea

Wing Li, een toonaangevende ondernemer in de Rotterdamse horecasector met 11 jaar ervaring, heeft zijn expertise voornamelijk opgedaan door het beheren van diverse horecazaken in verschillende steden. Zijn veelzijdige achtergrond brengt een schat aan inzichten in de Rotterdamse horecascene.

Wing Li - Saigon Caphe, Yoyo Tea bar, Seoul sista

“Er zijn opvallende verschillen tussen het publiek in Amsterdam en Rotterdam,” legt Wing uit. “Bepaalde concepten die in de ene stad populair zijn, slaan in de andere niet aan. Zoals bijvoorbeeld een saladebar die in Amsterdam wel succesvol is maar in Rotterdam minder goed lijkt te werken. In Amsterdam, vooral in de grachtengordel, lijkt het te zijn van “laat de bubbels maar komen, maakt niet uit wat het kost, we willen gewoon genieten.” Het publiek daar lijkt meer te neigen naar genieten zonder veel acht te slaan op de kosten. Daarentegen is het publiek in Rotterdam gewoon wat nuchterder. Ze zijn meer no-nonsense. Voor hen is het essentieel dat het gewoon goed is. Je kunt eigenlijk alle clichés erop loslaten - alles moet gewoon kloppen.”

De afgelopen jaren hebben aanzienlijke veranderingen plaatsgevonden in de horecasector, met name na de impact van de pandemie. “Na corona is alles enorm duur geworden. Kosten, minimumlonen, inkoop, energielasten - alles is exponentieel gestegen,” deelt Wing Li. Deze financiële uitdagingen hebben geleid tot een merkbare daling in het aantal bezoekers, wat een lastige situatie creëert voor de hele sector.
Om deze uitdagingen te overwinnen, heeft Wing een gerichte aanpak: “Kostencontrole is cruciaal. Het draait om het beheersen van alle aspecten van je bedrijf, van inkoop tot personeelskosten en zelfs het analyseren van verkoopcijfers om winstgevende keuzes te maken.”

Als het gaat om advies voor beginnende ondernemers, deelt hij graag enkele inzichten. “Het is niet zozeer één enkel aspect, maar mijn tip is altijd dat consumenten direct moeten begrijpen wat je doet en waar je voor staat. Neem bijvoorbeeld mijn concepten – YoYo! Fresh Tea Bar, Seoul Sista, en Saigon Càphê.

De naam zelf brengt een emotie over die direct de essentie weergeeft. Het draait erom dat mensen meteen begrijpen wat voor soort eten of sfeer ze kunnen verwachten. Door een sterke visuele identiteit te combineren met een goed doordacht concept, een verzorgde huisstijl en een aantrekkelijke sfeer aan de buitenkant, kun je jezelf onderscheiden en begin je al met een voorsprong.”

Wing werkt al sinds 2017 samen met HorecaRama en benadrukt de waarde van een hechte samenwerking en prijst de persoonlijke betrokkenheid van HorecaRama en eigenaar Ivo Hu. "Ivo denkt altijd buiten de gebaande paden en zijn hands-on benadering was meteen duidelijk. Die betrokkenheid is altijd gebleven. Zijn flexibiliteit en out-of-the-box denken sluiten perfect aan bij de horecawereld, waar soms onverwachte situaties snel moeten worden opgelost."
Voor Wing is de service van HorecaRama essentieel. "De service van HorecaRama is voor ons doorslaggevend. Als er iets kapot is of als we iets nodig hebben, regelt HorecaRama direct een oplossing. Voor ons is de prijs van secundair belang; we bestellen gewoon bij HorecaRama, wetende dat de service altijd uitstekend is."

Ondanks de uitdagingen waar de horecasector nu wordt geconfronteerd blijft hij positief. “Hoewel ik de uitdagingen benoem over hoe moeilijk het gaat, blijven we toch doorgroeien met al onze drie concepten: YoYo! Fresh Tea Bar, Seoul Sista en Saigon Càphê. Deze drie concepten zullen blijven uitbreiden. Onze voortdurende samenwerking met HorecaRama is hierbij van groot belang en wordt ook alleen maar intensiever door de volledige projecten die jullie voor ons uitvoeren. Samen werken we aan de volledige ontwikkeling van de keukeninrichting, wat een prachtige stap voorwaarts is in onze samenwerking”

HorecaRama blijft met trots samenwerken met Wing Li en we kijken uit naar wat de toekomst brengt!

Restaurant Thailand Rotterdam

HorecaRama door de ogen van Rob de Callafon van Restaurant Thailand.

Het verfijnde aroma van Restaurant Thailand, een culinaire bestemming die al negen jaar haar deuren opent, is het resultaat van Rob's toewijding en passie voor heerlijke smaken.
"Ik heb eigenlijk geen specifieke favoriete gerechten," deelt Rob, terwijl hij de aandacht vestigt op enkele opvallende keuzes, zoals de opmerkelijke zeebaars van 800-1000 gram en de intrigerende 'rauwe granalen', die eigenlijk een knipoog zijn, maar verrassend populair bij de gasten.

Restaurant Thailand

Het hart van Restaurant Thailand klopt op de Rotterdamse wijze: direct, gastvrij en authentiek. Rob's samenwerking met HorecaRama wordt gekenmerkt door lof, waarbij hij de service en expertise van het team benadrukt, in combinatie met de prijs-kwaliteit van de producten. waarbij hij de prijs en kwaliteit van de producten, de service en expertise van het team benadrukt. "Ik zie wel of het een goeie of een slechte groothandel is en het is gewoon perfect," voegt hij eraan toe.

Restaurant thailand

Hoewel online bestellen een optie is, geeft Rob de voorkeur aan persoonlijk contact bij HorecaRama. "Wat mij altijd verbaasd hier is dat ze haast altijd wel alles op voorraad hebben, want ze lopen naar boven, komen naar beneden en dan hebben ze het. Dat is toch wel heel bijzonder wanneer je ook zoveel online doet. Gewoon klasse."
Rob deelt zijn inzichten voor nieuwkomers in de horecawereld, waarbij hij benadrukt dat het opzetten van een zaak draait om meer dan alleen kennis van de branche. "Snelheid en intuïtie spelen ook een grote rol," zegt hij.

Wat Restaurant Thailand onderscheidt, is de eenvoud en kwaliteit van de ervaring. Hier draait het niet om opsmuk, maar om echt lekker eten geserveerd op een warm wit bord, zonder poespas.

Rob waardeert hierom de eenvoud en efficiëntie die hij bij HorecaRama ervaart. Alles voor de horeca, simpel en snel. Dit past bij zijn eigen werkwijze en draagt bij aan onze vlotte samenwerking. De simpele en snelle aanpak past bij zijn eigen werkwijze en draagt bij aan onze vlotte samenwerking.

HorecaRama waardeert de samenwerking met Restaurant Thailand, waar kwaliteit, echtheid en een warm welkom centraal staan.

Restaurant Thailand
Panzero Italian streetfood Rotterdam

HorecaRama door de ogen van Luigi Incalza, eigenaar van Panzeró Italian StrEat Food from Puglia. Luigi deelt zijn ervaringen in de horecawereld en zijn samenwerking met HorecaRama.

Luigi Incalza from Panzero Italian StrEat food from Puglia

Toen hij Panzerò zeven jaar geleden oprichtte, ondervond hij verschillende uitdagingen met zijn Italiaanse apparatuur. Hoewel het in eerste instantie kosten bespaarde, deden zich problemen voor met onderhoud en garanties in een buitenlands land.

Het ontdekken van HorecaRama via Ivo Hu - eigenaar van HorecaRama - werd een keerpunt voor Luigi. Hij verving geleidelijk bestaande apparatuur door die van HorecaRama, niet alleen vanwege de nabijheid maar ook vanwege de uitzonderlijke service, garantie en effectieve communicatie. In de afgelopen vier tot vijf jaar heeft deze samenwerking het cruciale belang benadrukt van service en snelle reacties om hun opbloeiende restaurant te behouden. "De service en effectieve communicatie van HorecaRama zijn het belangrijkst. Het gaat niet alleen om de producten; het draait om het vertrouwen en de relatie die zijn opgebouwd tussen Panzerò en HorecaRama, dat is wat het bijzonder maakt."

 
Speed Pro Unox Demo
 

Zijn reis van Italië naar Nederland begon met een uitnodiging van een vriend die werkte als scheikundig ingenieur in Rotterdam. Een voorstel om samen een panzerotti-winkel te openen zorgde ervoor dat Luigi binnen slechts twee weken naar Rotterdam verhuisde. Hij herinnert zich levendig dat hij op 15 januari 2015 op een regenachtige dag aankwam, waarmee de samenwerking begon die leidde tot de geboorte van Panzerò. Deze onderneming omvatte veel planning, receptcreatie, perfectie van het deeg en onvermoeibare experimenten in het streven naar culinaire perfectie. Het grote aantal vaste klanten van Panzero is het bewijs dat hard werken vruchten afwerpt!

Na het succes en de groei van de huidige locatie heeft Luigi een duidelijk pad uitgestippeld om uit te breiden naar een tweede locatie in Rotterdam. Luigi ziet dit nieuwe restaurant als een flagship, een showcase voor potentiële franchisenemers. Luigi beschreef vol vertrouwen HorecaRama en hun expertise als de juiste partner voor deze weg. Door middel van crowdfunding via Crowd About Now, dat deze november van start gaat, willen ze hun loyale klanten en netwerk betrekken, waarbij ze hun toewijding aan groei en inclusiviteit tonen.

 
Food
 

Luigi's advies voor mede-ondernemers is eenvoudig: "geef prioriteit aan een consistente, langetermijnrelatie bij het kiezen van leveranciers van apparatuur, waarbij hij service benadrukt als een belangrijke basis voor succes”

De samenwerking tussen Panzerò en HorecaRama toont de kracht van toewijding, service en samenwerking in de culinaire wereld en baant de weg voor een veelbelovende toekomst in de horeca-industrie. Op de voortzetting van Panzerò’s reis en onze opmerkelijke samenwerking. Wordt vervolgd!

Panzero Food
 
 
Een nieuwe horeca zaak starten of een verbouwing plannen? Neem contact op voor de mogelijkheden.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!