Koksmessen

In de professionele horecakeuken mogen professionele koksmessen niet ontbreken. Met de koksmessen van HorecaRama kunt u alle kanten op, u snijdt alles wat u maar wilt snijden: vlees, groenten, fruit, gebak of kaas. Naast koksmessen vindt u bij HorecaRama ook tal van andere mogelijkheden op het gebied van snijden, hakken, schaven en smelten. Het aanbod koksmessen is uitgebreid en bestaat uit koksmessen van professionele en gerenommeerde merken.

Koksmessen

De koksmessen van HorecaRama

De koksmessen van HorecaRama onderscheiden zich in grootte en in vorm. U vindt voor elke toepassing een geschikt koksmes. Kies bijvoorbeeld uit de Wüsthof Classic serie, professionele koksmessen van zeer goede kwaliteit. De lemmeten verschillen in grootte variërend van 16cm tot 32cm, voor het grote en zwaardere snijwerk. Eenzelfde keuze kunt u maken uit de koksmessen uit de Wüsthof Gourmet serie, eveneens zeer geschikte koksmessen voor de professionele keuken.

Andere professionele koksmessen

U vindt bij HorecaRama ook eenvoudiger koksmessen, die toch van professionele kwaliteit zijn. Deze professionele koksmessen zijn gemaakt van roestvrijstaal en verkrijgbaar in veel verschillende maten. Verder vindt u Japanse professionele koksmessen, koksmessen met rondjes of ovaaltjes en koksmessen die geschikt zijn voor licht hakwerk. Kijk naar het uitgebreide assortiment koksmessen van HorecaRama om het voor u perfecte koksmes te vinden.

Professionele koksmessen en andere keukenmessen

Voor al uw professionele keukenmessen waaronder koksmessen, vleesmessen, kaasmessen en bijzondere messen zoals oestermessen en vismessen, gaat u naar HorecaRama. U vindt bij HorecaRama alles voor de inrichting van uw professionele keuken, en naast allerlei soorten keukenmessen en koksmessen ook pannen, pannensets, gastronormbakken in soorten en maten en alles wat u verder nodig heeft voor een professionele keuken waaronder ook veel accessoires en opbergmogelijkheden zoals een opbergkast.