Buffetkoeling

Bij HorecaRama vindt u diverse mogelijkheden voor het tentoonstellen van uw gekoelde producten. Als u gebak en bijvoorbeeld broodjes zichtbaar voor uw gasten wilt uitstallen dan heeft u daarvoor buffetkoeling nodig. Bij HorecaRama vindt u een assortiment buffetkoeling geschikt voor elk hotel of restaurant. Indien u regelmatig buffetten organiseert dan heeft u daarvoor verschillende uitvoeringen van een koelbuffet nodig, veelal met deksel. Kijk naar het assortiment buffetkoeling waaronder ook accessoires zoals koelelementen of voor een volledige koelunit.

Buffetkoeling

Verschillende soorten buffetkoeling

Bij HorecaRama kunt u terecht voor zowel een buffetkoeling van hout of kunststof maar ook voor een buffetkoeling van roestvrijstaal. Net wat het beste bij de uitstraling van uw hotel of restaurant past. Kijk bijvoorbeeld eens naar de buffetkoeling in de vorm van een buffet display. Deze buffetkoeling heeft een houten frame welke onder een GN schaal past. Geleverd met speciaal bijpassend koelelement, roll top deksel en GN schaal. Deze buffetkoeling is ook in kunststof uitvoering verkrijgbaar. Een andere mogelijkheid is de buffetkoeling van aluminium met geïntegreerd koelelement. Deze uitvoering van de buffetkoeling wordt geleverd zonder deksel welke wel los is bij te bestellen.

Buffetkoeling: volledige buffet unit

Zoekt u iets bijzonders met een mooie uitstraling kijk dan eens naar de complete buffetkoeling in de vorm van een unit. De verrijdbare unit is gemaakt van massief hout en biedt plaats aan 4 gastronormbakken. De koelbuffet beschikt over elektronische thermostaat, beschermkap en verlichting en over vier wielen zodat u de unit gemakkelijk kunt verplaatsen. U kunt deze unit voor buffetkoeling ook aanschaffen in een versie voor warme gerechten op basis van bain-marie.

Buffetkoeling en andere horeca koeling

Naast buffetkoeling heeft u ook barkoelingen of koelvitrines nodig en wellicht een vrieskast, sushi vitrine of wijnklimaatkast. Denk ook eens aan een koelkast met glazen deur voor het presenteren van uw producten. Deze koelkasten hebben vaak een optie met een reclamedisplay voor uw restaurant of voor andere promoties. Al deze apparatuur voor horeca koeling waaronder speciale koelbuffet vindt u in het brede assortiment van HorecaRama. Ook accessoires voor buffetkoeling zoals koelelementen en roosters.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur

 

Vraag en antwoord over de buffetkoeling:

Waarvoor heeft u buffetkoeling nodig?

Voor het aantrekkelijk tentoonstellen van uw gekoelde producten is een buffetkoeling ideaal. Hierin kunt u uw heerlijke taarten, gebak of bijvoorbeeld sandwiches neerleggen zodat uw gasten meteen zien uit wat voor lekkere dingen ze kunnen kiezen. Bij een buffet is een buffetkoeling niet meer weg te denken.

Welke modellen van de buffetkoeling zijn er?

Er is een buffetkoeling aanwezig in de vorm van een buffetvitrine. Deze is er bijvoorbeeld in een afmeting van 46,5cmx31cm gemaakt van een houten frame en een roestvrijstalen schaal. Ook zijn er gekoelde buffetbar koelingen die een stuk groter zijn. Dit is een staand model die vaak wordt gebruikt in een restaurant of bij een hotel vaak uitgerust met met dienbladgeleiders. Hiermee kunnen gasten eenvoudig opscheppen met behulp van een dienblad.

Welke benodigdheden zijn er voor buffetkoeling?

Voor bij de buffetkoeling kunt u denken aan verschillende benodigdheden. Zo zijn er koelplaten gemaakt van roestvrijstaal waar u ijskoude drankjes op kunt plaatsen. Deze koelplaten zijn er in afmetingen van 1/4 GN, 1/3 GN, 1/2 GN of 1/1 GN. Zo kunt u kiezen wat het beste bij uw horecazaak past!