GN schalen porselein

Gastronorm (GN) bakken worden erg veel gebruikt in het hotel- en restaurantwezen. Deze speciaal voor de gastronomie ontwikkelde bakken zijn op velerlei manieren inzetbaar. Het GN-systeem heeft een internationaal geldende maatvoering zodat deze overal kunnen worden gebruikt. Er zijn GN schalen porselein, kunststof of van roestvrijstal verkrijgbaar. Voor aanschaf van alle soorten GN bakken, zowel GN schalen porselein als schalen van andere materialen kunt u terecht bij HorecaRama.

GN schalen porselein

GN schalen porselein en andere materialen

Bij de afdeling keukengerei van HorecaRama vindt u een uitgebreid assortiment GN bakken. Ook de benodigde deksels voor GN bakken vindt u bij HorecaRama. Er is altijd een grote keuze uit GN schalen porselein en andere materialen. Kies bijvoorbeeld uit GN bakken van roestvrijstaal in de varianten normaal, a-kwaliteit of budget uitvoeringen. De GN schalen porselein zijn eenvoudig te combineren met GN bakken van andere materialen. Met GN bakken kunt u uw keuken en opslagruimte dan ook bijzonder efficiënt inrichten.

Meer over GN schalen porselein

Indien u kiest voor GN schalen porselein, dan heeft u niet alleen een GN bak die past bij vele andere producten die zijn afgestemd op de GN-normen. Uw GN schalen van porselein lenen zich voor opslag en vervoer, zoals andere GN bakken maar door hun mooie uitstraling zijn GN schalen porselein ook heel geschikt voor het serveren van gerechten. Dit komt ook de hygiëne ten goede omdat voedsel in GN schalen porselein niet onnodig hoeven te worden overgeladen in serveerschalen.

Serveer schalen bij HorecaRama

De GN schaal porselein is bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies uit porseleinen schalen in verschillende GN-formaten. Platte en diepere schalen, buffetschaaltjes en ook een bijzonder mooi vormgegeven deksel die past bij uw GN schaal porselein. Ga voor deze en vele andere mogelijkheden voor de aanschaf van GN bakken en serveer schalen naar HorecaRama.