Eierdopjes

Een grote variatie aan eierdopjes vindt u bij horecaspecialist HorecaRama. Serveert u ontbijt voor uw gasten in uw hotel of restaurant dan komen eierdopjes goed van pas. HorecaRama heeft ze in verschillende uitvoeringen en daarnaast ook eierlepels en eierschaaltjes. Voor al uw servies, bestek en andere horecabenodigdheden gaat u naar HorecaRama.

Eierdopjes

Eierdopjes in verschillende uitvoeringen

Bij HorecaRama vindt u losse eierdopjes en eierdopjes met schaaltje. Een eierdop met schaaltje staat iets luxueuzer én het voorkomt geknoei met stukjes schaal. Uw gasten kunnen hun eitje pellen en de schaalstukjes op het bordje deponeren. De losse eierdopjes zijn beschikbaar in roestvrijstaal en van porselein. Kies wat het beste past bij uw horecaonderneming. De eierdopjes met vast schaaltje zijn er in zowel roestvrijstaal als in porselein en ook in een uitvoering van melamine. Melamine is onbreekbaar, vaatwasmachinebestendig en zeer licht, zodat een eierdop van melamine geschikt is voor ontbijtbuffetten waarbij uw gasten der eierdopjes vervoeren naar hun tafel. Kijk ook naar de bijpassende eierlepel van melamine.

Eierdopjes en eierschaaltjes

Serveert u ook andere gerechten van ei? Dan is een eierschaaltje daarvoor vaak heel geschikt. Een omeletje, een spiegelei of een portie roerei kunnen leuk worden geserveerd op een eierschaaltje. De eierschaaltjes zijn ook geschikt voor andere ontbijtproducten zoals een klein pannenkoekje of poffertjes. De eierschaaltjes zijn bij HorecaRama beschikbaar in verschillende uitvoeringen: van porselein of van melamine en de grootte van de schaaltjes varieert van 13 cm tot 21 cm. Als u uw gasten een ontbijtbuffet aanbiedt dan wordt vaak een keuze uit een gekookt eitje, een spiegelei of roerei aangeboden. Zorg daarom dat op uw buffet zowel eierdopjes als eierschaaltjes voorhanden zijn.

Eierdopjes en ander servies

Bij HorecaRama kunt u terecht voor al uw servies en bestek en andere horecabenodigdheden. Bekijk en vergelijk de producten van HorecaRama, u vindt al onze producten ook in de webshop. Door slim te combineren kunt u de uitstraling van uw horecaonderneming helemaal zelf bepalen. Combineer bijvoorbeeld eierdopjes van melamine met bestek en servies van melamine, of kies juist voor roestvrijstaal.