Sushi machine benodigdheden

Bent u op zoek naar een sushi machine of sushi robot? Bij HorecaRama vindt u een selectie aan apparatuur dat speciaal ontwikkeld is voor de professionele horeca en voedselverwerkende bedrijven. Hierbij kunt u denken aan de Japanse sushi restaurants, sushi bezorgers, en sushi fabrieken voor bijvoorbeeld in supermarkten. Naast sushi robots vindt u hier ook sushi cutters, rijstwassers, sushi rijstkokers, en allerlei andere sushi benodigdheden voor de sushi professional.

Sushi robots bij HorecaRama

Bij HorecaRama bent u aan het juiste adres voor sushirobots of sushimachines. Deze machines vervangen het handwerk en bieden daarom een consistente kwaliteit in een zeer kort tijdsbestek. Er zijn Sushirobots voor Maki die evenredig de sushirijst verdelen over de nori. Er zijn modellen die enkel portioneren, maar er zijn ook uitvoeringen die de vellen direct rollen. 
Naast de Maki machines zijn er ook Sushi Nigiri machines verkrijgbaar. Het maken van nigiri kan een tijdrovende en geen gemakkelijke klus zijn. Met deze nigiri machine maakt u zeer consistent grote hoeveelheden bolletjes sushi rijst. De intensiteit waarmee de bolletjes worden samengedrukt is instelbaar zodat de perfecte combinatie van hoeveelheid rijst en luchtigheid behouden blijft. 

Wij hebben regelmatig verschillende modellen beschikbaar, soms ook occasions met aantrekkelijke prijzen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Sushi benodigdheden bij HorecaRama

Behalve sushirobots heeft HorecaRama nog veel meer in het assortiment om sushirestaurants te voorzien in de benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan speciale Japanse snijplanken die de kwaliteit van uw dure messen niet aantasten, in tegenstelling tot gewone snijplanken. Ook zijn er sushirijstwassers en maki snijders verkrijgbaar die het werk enorm vereenvoudigen en versnellen.
Bent u op zoek naar een manier om uw sushi rijst te bewaren? Bekijk dan eens de thermische rijstwarmhouders. Deze zijn geproduceerd in Japan en speciaal ontwikkeld voor sushirijst. De rijst blijft tot wel 6 uur warm; terwijl de kwaliteit van net gekookt rijst blijft behouden!

Lees meer