MBM Magistra 980

De Magistra 980 is een kooklijn met diverse kookapparatuur voor middelgrote en grote keukens. De Italiaanse kwaliteit laat zich van zijn beste kant zien en de producten in deze lijn hebben een diepte van 90cm. Van gasfornuizen tot elektrische fornuizen en van een bakplaat tot een lavasteengrill, u vindt het allemaal terug in de Magistra 980 kooklijn. De gasfornuizen zijn er bijvoorbeeld in staande modellen met 4 of met 6 branders inclusief een gas oven of een elektrische oven. De kookapparatuur is geschikt om te gebruiken in professionele horeca keukens. Ontdek de producten hieronder!

MBM Magistra 980

Elektrisch fornuis staand model Magistra 980

De Magistra 980 kooklijn heeft diverse opties aan elektrische fornuizen. Dit elektrische fornuis heeft maar liefst 4 gietijzeren kookplaten die binnen een korte tijd opgewarmd zijn. Daarnaast is er een anti-oververhitting veiligheidsapparaat aanwezig en een waterdicht werkblad. Het fornuis is inclusief een hele handige en veelzijdige oven. De oven heeft bovendien een gescheiden verwarmingselement aan de bovenkant en één aan de onderkant. Het is wat ons betreft echt een waardevolle toevoeging in uw horeca keuken en naast dit model hebben wij nog veel meer verschillende soorten. Het is een prachtig fornuis waar u de meest lekkere gerechten kunt maken waar uw gasten voor terug blijven komen!

MBM Magistra 980 en andere kooklijnen van HorecaRama

Bij HorecaRama hebben wij een gevarieerd en breed assortiment aan appratuur en benodigdheden voor de inrichting van uw horeca keuken, restaurant of hotel. Naast de MBM kooklijn kunt u ook bij ons terecht voor kooklijnen van bekende merken zoals Bartscheren Modular. Deze kooklijnen hebben een ruime collectie aan keukenapparatuur zoals fornuizen die geschikt zijn voor gas, elektrisch of het koken op inductie. Daarnaast zijn er verschillende accessoires te vinden die naadloos aansluiten op de apparatuur in de desbetreffende kooklijn.