Doorloop toaster

Een Doorloop toaster (ook Conveyor toaster genoemd) is vaak te vinden bij (ontbijt)buffetten. Gasten kunnen eenvoudig zelf een sneetje brood op de loopband plaatsen, vervolgens gaat de boterham door het apparaat en valt vervolgens in de opvangbak/ lade wanneer de klaar is. De temperatuur en snelheid van de rolband zijn bij de meeste modellen in te stellen. Er zijn lopende band toasters waar 1 sneetje brood tegelijk in kan, maar er zijn ook brede modellen verkrijgbaar waar meerdere sneetjes brood naast elkaar geplaatst kunnen worden.

Doorloop toaster

Professionele doorloop toasters

Onze professionele doorloop toasters (ook wel Conveyor toaster genoemd) zijn geproduceerd door bekende fabrikanten, die breed vertegenwoordigd zijn in de professionele horeca. Deze apparaten staan vaak bij buffetten, maar kunnen ook uitstekend worden gebruikt in de keuken. De lopende band toasters zijn eenvoudig te bedienen dankzij de standenregelaar waarmee de temperatuur aangegeven kan worden en door middel van de snelheden regelaar. Zo kunt u gemakkelijk de sneetjes brood tot perfectie roosteren. Ook voor bijvoorbeeld hotelgasten is het zeer eenvoudig de sneetjes brood zelf klaar te maken. Door de loopband constructie vallen de boterhammen in de opvanglade zodra deze gereed zijn. 

Broodroosters en Tosti apparaten

Naast de Doorloop toasters op deze pagina hebben wij ook een ruim assortiment Broodroosters en Professionele tosti apparaten. Deze producten zijn onmisbaar voor heel veel horecagelegenheden, maar kunnen ook vaak uitstekend thuis gebruikt worden. De tosti apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Er zijn modellen met sleuven waar een tostiklem in kan, maar wij hebben ook tosti ijzers in het assortiment. Ook voor het serveren van tosti's hebben wij verschillende items, zoals bijvoorbeeld (herbruikbare) tosti boterhamzakjes, papieren zakjes en sandwich verpakkingen.

Bent u op zoek naar een specifiek horeca product maar kunt u het niet vinden op onze website? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!