Vierkant dienblad

HorecaRama is uw specialist in horeca artikelen. In de webshop vindt u een groot assortiment, geschikt voor elke horecaonderneming met een grote variatie en veel mogelijkheden. Op het gebied van barbenodigdheden kunt u onder meer terecht voor allerhande dienbladen waaronder ronde dienbladen, antislip dienbladen en rechthoekige of vierkante dienbladen. De vierkante dienbladen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen en ook een vierkant dienblad met antislip laag.

Vierkant dienblad

Vierkante dienbladen van groot tot klein

Grote vierkante dienbladen, of rechthoekige, zijn zeer geschikt voor het serveren van gerechten. Op een groot rechthoekig of vierkant dienblad brengt u in één keer een flink aantal gerechten en bijgerechten naar uw gasten omdat u op een groot dienblad veel kwijt kunt. Kleine vierkante dienbladen zijn geschikt als u een enkel gerecht of bijgerecht wilt serveren of wilt nabrengen, zoals een extra jus of mayonaise. HorecaRama heeft een groot assortiment aan vierkante dienbladen dus kijk eens uitgebreid rond in de webshop.

Vierkante dienbladen met antislip laag

Om te voorkomen dat uw gerechten op de vierkante dienbladen gaan schuiven kunt u kiezen voor een vierkant dienblad met antislip laag. In de webshop vindt u vierkante en rechthoekige dienbladen van verschillende afmetingen en in verschillende kleuren: magenta, met print, bruin, zwart, blue of met houtprint. Per artikel staan de afmetingen vermeld, het materiaal waarvan het vierkante dienblad is gemaakt en of het dienblad vaatwasmachinebestendig is. Ga voor vierkante dienbladen met antislip laag naar de aparte pagina voor antislip dienbladen.

Vierkante dienbladen combineren met andere barbenodigdheden

Het creëren van een eenheid binnen uw horecaonderneming komt de uitstraling van uw hotel of restaurant ten goede. Kijk daarom eens rond in de webshop van HorecaRama als u op zoek bent naar geschikte vierkante dienbladen en laat u verrassen door het grote aanbod aan barbenodigdheden, bar apparatuur, horecakleding en inrichtingsmogelijkheden.