Groente snijmachine

De groente snijmachine is uitermate geschikt voor bedrijven die dagelijks veel groente verwerken. Bijvoorbeeld de horeca, (groente)winkels en productie bedrijven. Dankzij de grote variatie een bijbehorende schijven is een groente snijmachine een bijzonder veelzijdig product. Denk bijvoorbeeld aan het snijden van plakjes, julienne, blokjes, frites of wafeltjes, het kan allemaal! Maar ook raspen van kaas kan bijvoorbeeld ook dankzij de speciale rasp schijf. Bent u op zoek naar een oplossing voor elektrisch snijden met een groente snijmachine voor het verwerken van grote hoeveelheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag!

Groente snijmachine

De groente snijmachines van HorecaRama

U kunt bij HorecaRama kiezen uit verschillende groente snijmachines. Een goed bijvoorbeeld is de groente snijmachine Buffalo. Deze groente snijmachine heeft een degelijke aluminium behuizing en verwerkt wel tot 300 kilo groente per uur. Bij dit apparaat zijn er veel verschillende soorten schijven verkrijgbaar om groente te verwerken voor iederen situatie. Gaat het bijvoorbeeld om het snijden van schijfjes groente van 2, 4, 8 of 10mm, raspen van verschillende afmetingen, snijschuiven waarmee u grote of kleine blokjes kunt maken, julienneschijven of een schijf om frites te maken? Het kan allemaal. Een bijpassend handig opbergrek voor alle schijven vindt u ook hier bij de afdeling groente snijmachines van HorecaRama.

Een ander model die wij zeer aanraden is de groente snijmachine van Robot Coupe. Deze Franse producent is erin geslaagd om een van de beste groente snijmachines (tegen een betaalbare prijs!) te produceren. Dankzij de vlijmscherpe schijven, krachtige motor en getemperde draaisnelheid snijden deze groente snijmachines met een perfect resultaat. Bent u benieuwd naar deze modellen? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de video op deze productpagina waarin er gebruik wordt gemaakt van friet schijven in combinatie met de Robot Coupe CL50 groente snijmachine. Of wilt u het live bij ons in de showroom of bij u in het bedrijf zien? Ook dit is mogelijk door een demo met een ons in te plannen!

Vermalen of fijn hakken met de groente snijmachine/cutter

Speciaal voor het fijnhakken van knoflook, noten, amandelen en vruchten vindt u bij HorecaRama ook groente snijmachines. Een dergelijke groente snijmachine wordt ook wel een cutter genoemd en is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Deze groente snijmachines beschikken over een cutterbak, messtel, aan en uitknop en kunnen grote hoeveelheden groente in korte tijd fijnhakken. Daarnaast zijn er de zogenoemde kruidenmolens. Deze zijn speciaal geschikt voor het vermalen van kruiden op hoge snelheid, in een compacte uitvoering. Een goed voorbeeld is het model van Waring. U vindt hier bij de groente snijmachines van HorecaRama een variërend aanbod.

Groente snijmachines en andere benodigdheden

Naast het verwerken van groente met een groente snijmachine vindt u bij HorecaRama ook apparatuur voor het malen van vlees met een gehaktmolen, snijden van vlees met een vleessnijmachine. De gehele categorie met keukenapparatuur, waaronder de groente snijmachines en allerlei ander horeca apparatuur, is geschikt voor professioneel gebruik. Ga voor de aanschaf van uw professionele horeca benodigdheden zoals een groente snijmachine naar HorecaRama.