Groente snijmachine

De groente snijmachine is uitermate geschikt voor horecabedrijven die dagelijks veel groente verwerken. Het is daarnaast ook geschikt voor en fruit en bijvoorbeeld ook stukjes noot. Er zijn bij HorecaRama tal van groente snijmachines verkrijgbaar waarvoor u aparte schijven kunt aanschaffen die verschillende vormen groente produceren. Julienne, frites, schijfjes of blokjes: het kan allemaal met de groente snijmachines van HorecaRama. De schijven zijn los verkrijgbaar zodat u uw groente snijmachine precies kan combineren aan de hand van uw behoeften.

De groente snijmachines van HorecaRama

U kunt bij HorecaRama kiezen uit verschillende groente snijmachines. Een goed bijvoorbeeld is de groente snijmachine Buffalo. Deze groente snijmachine heeft een degelijke aluminium behuizing en verwerkt wel tot 300 kilo groente per uur. Bij dit apparaat zijn er veel verschillende soorten schijven verkrijgbaar om groente te verwerken voor iederen situatie. Gaat het bijvoorbeeld om het snijden van schijfjes groente van 2, 4, 8 of 10mm, raspen van verschillende afmetingen, snijschuiven waarmee u grote of kleine blokjes kunt maken, julienneschijven of een schijf om frites te maken? Het kan allemaal. Een bijpassend handig opbergrek voor alle schijven vindt u ook hier bij de afdeling groente snijmachines van HorecaRama.

Hakken met de groente snijmachine

Speciaal voor het fijnhakken van knoflook, noten, amandelen en vruchten vindt u bij HorecaRama ook groente snijmachines. Een dergelijke groente snijmachine wordt ook wel een cutter genoemd en is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Deze groente snijmachines beschikken over een cutterbak, messtel, aan en uitknop en kunnen grote hoeveelheden groente in korte tijd fijnhakken. Daarnaast zijn er de zogenoemde kruidenmolens. Deze zijn speciaal geschikt voor het vermalen van kruiden op hoge snelheid, in een compacte uitvoering. Een goed voorbeeld is het model van Waring. U vindt hier bij de groente snijmachines van HorecaRama een variërend aanbod.

Groente snijmachines en andere benodigdheden

Naast het verwerken van groente met een groente snijmachine vindt u bij HorecaRama ook apparatuur voor het malen van vlees met een gehaktmolen, snijden van vlees met een vleessnijmachine. De gehele categorie met keukenapparatuur, waaronder de groente snijmachines en allerlei ander horecaapparatuur, is geschikt voor professioneel gebruik. Ga voor de aanschaf van uw professionele horeca benodigdheden zoals een groente snijmachine naar HorecaRama.

Lees meer