Koksbrander

Een koksbrander is in iedere professionele horecakeuken onmisbaar. Met een koksbrander kunt u crème brulée karamelliseren, kaastoppings laten smelten of tomaten te schillen. Er zijn nog veel meer toepassingen want met behulp van een koksbrander kunt u ook aangebrand voedsel verzachten of vetten op servies schoonmaken en roestvrijstaal kookgerei steriliseren. Bij HorecaRama vindt u een ruime keuze uit koksbranders en de benodigde accessoires voor koksbranders.

Koksbrander

Koksbranders bij HorecaRama

Kies bij HorecaRama uit verschillende mogelijkheden als u een koksbrander wilt aanschaffen. U vindt in het assortiment koksbranders van bekende merken zoals Bright Spark, Buddy en Chef. Verder behoort tot het assortiment van HorecaRama ook mini koksbranders voor het fijne werk, luxe uitvoeringen van de koksbrander en de benodigde bijpassende gasbussen. Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw professionele keuken.

Bekende merken koksbranders

Bright Spark is een bekend merk voor koksbranders. Deze gasbranders zijn zeer krachtig, zijn voorzien van een piezo ontsteking en instelbare precisie. Licht in gewicht, gemakkelijk in gebruik en een schone verbranding. Ook de koksbranders van het merk Buddy zijn zeer professioneel in het gebruik. De mini uitvoering is eveneens voorzien van een precisie vlam en automatische ontsteking en heeft een brandtijd van ongeveer 2 uur. Ook de koksbranders van het bekende merk Chef zijn bijzonder professioneel uitgevoerd. Kijk bijvoorbeeld naar het mooie exemplaar met handvat.

Afdeling keukengerei, klein materiaal

U vindt de gasbranders van HorecaRama bij de afdeling keukengerei, klein materiaal. Naast gasbranders kunt u bij deze afdeling terecht voor heel veel andere handige en onmisbare producten: blikopeners, hamklemmen, eierbakringen, lekbakken of voor een kookwekker. U kunt hier ook terecht voor accessoires bij uw apparatuur: kroketten makers, een terrine vorm of voor gasbussen voor bij de gasbranders. Het aanbod artikelen is bij horecagroothandel HorecaRama bijzonder uitgebreid en alle producten zijn afgestemd op gebruik in de horeca.