RVS onderstel

In de professionele keuken wordt gebruik gemaakt van veel verschillende artikelen. Allerlei apparatuur die u al dan niet regelmatig gebruikt, lege en gevulde GN bakken of gerechten die een tijdelijke plek nodig hebben. De aanschaf van een RVS onderstel kan u veel gemak opleveren omdat u eenvoudig alles wat u wilt plaatst op een RVS onderstel. Voorbereide producten klaarzetten voor gebruik, de poffertjesplaat vast gereedzetten, gerechten die nog moeten worden opgemaakt en verder wat u al dan niet tijdelijk wilt opbergen. Een RVS onderstel kan ook worden gebruikt als werktafel.

RVS onderstel

Roestvrijstalen onderstellen van HorecaRama

HorecaRama heeft een uitgebreide serie producten gemaakt van roestrijstaal voor de professionele keuken waaronder verschillende roestvrijstalen onderstellen. De RVS onderstellen hebben een bovenblad en een onderblad, waardoor heel veel extra opbergruimte en werkruimte ontstaat in uw keuken. Roestvrijstaal is eenvoudig te reinigen en is bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen. Ook het onderhoud van een RVS onderstel is eenvoudig. De RVS onderstellen zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende breedtematen: 80cm, 120cm, 160cm of 200cm. Kijk in de webshop van HorecaRama om uw aankopen op elkaar af te stemmen.

RVS onderstel en andere roestvrijstalen artikelen

U kunt de inrichting met roestvrijstalen meubels voor uw professionele horeca keuken volledig op elkaar afstemmen zodat het geheel een mooie uitstraling krijgt én praktisch is om in te werken. U vindt naast de RVS onderstellen verschillende mogelijkheden zoals een ruime keus uit kasten en planken, werktafels of spoeltafels gemaakt van roestvrijstaal. Voor al uw benodigdheden waaronder ook horeca kleding, koeling en diepvries gaat u naar HorecaRama. RVS onderstel nodig voor de keuken? Ga naar HorecaRama.

Voordelen RVS onderstel

Roestvrijstaal heeft veel voordelen. Het is een taaie en sterke materiaalsoort en onderhoudsarm. Regelmatig schoonmaken is voldoende. Een RVS onderstel gecombineerd met andere roestvrijstalen meubels geeft uw keuken en andere vertrekken een professionele en mooie uitstraling. Ga voor uw RVS onderstel en andere roestvrijstalen meubels naar HorecaRama. Bij HorecaRama heeft u een ruime keus.