Oliefles

Olie en azijn worden over het algemeen bij salades gegeten. Een frisse salade maakt vrijwel altijd deel uit van een diner of buffet en ook de uitgebreide maaltijdsalade ziet men tegenwoordig veel op de kaart. Een oliefles op tafel zorgt er voor dat uw gasten naar eigen smaak olie en azijn aan de salade kunnen toevoegen. Bij HorecaRama vindt u verschillende handige en leuke olieflessen, van groot tot klein, verschillend vormgegeven en gemaakt van verschillende materialen.

Oliefles

Olieflessen van HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende olieflessen. Een eenvoudige mooi vormgegeven olieflessen in de vorm van een flesje voor op tafel van glas, met dop bijvoorbeeld. Een andere mogelijkheid is een oliefles van roestvrijstaal. Dit mooi ogende olieflesjes heeft de vorm van een theepotje, heeft een smalle uitschenkmond en is verkrijgbaar in drie maten. Een kleine voor op tafel, een iets grotere voor een klein buffet en een grote met een inhoud van 1 liter voor grote buffetten of een saladebar. Kijk naast deze producten ook eens naar de menukaart, kleurplaten of tafellakens om uw tafelsetting helemaal compleet te maken.

Oliefles voor olijfolie en setjes

Speciaal voor olijfolie heeft HorecaRama een oliefles in de vorm van een smal flesje, met een afbeelding van een olijftak. Dit olieflesje is voorzien van een speciaal verlengd schenktuitje waarmee de olijfolie gedoseerd kan worden uitgeschonken. Verkrijgbaar in wit en geel en ook is een bijpassend schenkkannetje speciaal voor azijn beschikbaar. Verschillende sets voor olie en azijn zijn eveneens beschikbaar. De sets bestaan uit een houder waarin een oliefles en een azijn schenkkan passen.

Olieflesjes en peper en zout stelletjes

Bij HorecaRama vindt u alles voor uw hotel en restaurant, waaronder ook veel peper en zoutstellen. De keuze is groot en veel stelletjes hebben ook plaats voor een oliefles of er wordt een oliefles meegeleverd. Kijk eens uitgebreid naar het assortiment van HorecaRama als u een geschikte oliefles zoekt en combineer uw keuze om een zo optimaal mogelijke keuze te maken. Bij HorecaRama vindt u alles voor decoratie van uw ruimtes en tafels.