Schuimspaan

Schuimspanen zijn grote lepels aan een steel en in het lepeldeel bevinden zich openingen, meestal in de vorm van gaatjes. Een schuimspaan is bedoeld voor het uitnemen van voedseldelen uit een vloeistof. Met een schuimspaan haalt u bijvoorbeeld soepballetjes uit de soep of oliebollen uit het vet. Door een schuimspaan te gebruiken blijft alle vloeistof in de pan. HorecaRama heeft verschillende schuimspanen in het assortiment, van grote tot een mini schuimspaan. De meeste schuimspanen zijn voorzien van een oog of een boog waaraan u de spaan kunt ophangen.

Schuimspaan

Het aanbod schuimspanen van HorecaRama

Bij de keuze van uw schuimspanen is van belang wat u er mee wilt gaan doen. Werkt u met grote pannen voor gerechten voor grote gezelschappen dan zult u kiezen voor een grote schuimspaan. Uw keuze wordt ook bepaald door wat u wilt opscheppen met de schuimspaan. De meeste schuimspanen van HorecaRama zijn gemaakt van roestvrijstaal. De schuimspanen zijn verkrijgbaar met gaatjes of sleuven in de lepel maar ook met rasters die zijn ingezet. De lengte van de schuimspanen varieert van 12cm tot 58cm. Er is ook een mini schuimspaan verkrijgbaar, voorzien van een sleutelhanger zodat u uw mini schuimspaan niet kwijtraakt.

Schuimspanen en andere accessoires

Voor professioneel koken zijn tal van keuken accessoires nodig zoals schuimspanen maar ook trechters en vergieten of keukengerei om te persen, te knijpen en te roeren. Bij HorecaRama vindt u een groot assortiment keukengerei en accessoires om uw gerechten te bereiden en te bewaren waaronder schuimspanen. Ook bijzondere accessoires zoals de mini schuimspaan of een hele grote pepermolen van 95cm hoog vindt u bij HorecaRama.

Schuinspanen en uw keukengerei

U wilt uw keuken zo professioneel mogelijk inrichten zodat koken en bakken moeiteloos gaat, in een schone en opgeruimde keuken. Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor een optimale bedrijfsvoering: schuimspanen in soorten en maten maar ook alle benodigde potten en pannen, messen en opruimbakken, opbergrekken voor in de voorraadkast en in de diepvries. Stem uw keukengerei en accessoires zoals schuimspanen op elkaar af voor een optimaal ingerichte keuken.