Koelwerkbank 3 deuren

De koelwerkbanken met drie deuren zijn de populairste en meest verkochte modellen uit ons assortiment. Deze driedeurs koelwerkbanken geven u veel koelopslag en hebben een groot RVS werkblad waar u gemakkelijk op kunt werken of gerechten kunt voorbereiden en afmaken. Andere modellen op deze pagina zijn bijvoorbeeld koelwerkbanken met 6 lades of koelwerkbanken met een combinatie van deuren en lades.

Koelwerkbank 3 deuren

Koelwerkbanken 3 deurs van HorecaRama

Onze koelwerkbanken met drie deuren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en met uiteenlopende afmetingen. Hierdoor kunnen wij in iedere horecakeuken de juiste koelwerkbank plaatsen. Onze 3-deurs koelwerkbanken zijn vaak rond de 180 centimeter en verkrijgbaar met 3 deuren, maar ook met 1 deur en twee ladesecties met in totaal 4 of 6 lades. Er zijn ook modellen verkrijgbaar met alleen maar lades. Koelwerkbanken met lades worden vaak gebruikt als er veel werkvoorraad in de keuken is. Ligt er in de koelwerkbank voornamelijk opslag? Dan kiest men vaker voor een model met deuren omdat hier meer opslagruimte is. Daarnaast zijn de koelwerkbanken verkrijgbaar met een motor aan de onder- of zijkant. 
Andere varianten zijn bijvoorbeeld de driedeurs werkbanken met een achteropstand of koelwerkbanken met wielen voor het eenvoudig wegrijden bij het schoonmaken bijvoorbeeld. 

Koelwerkbanken van Diamond

Erg populair in deze categorie zijn de koelwerkbanken van Diamond. Dit zijn hoogwaardige geforceerde koelingen die uitstekend tot hun recht komen in de professionele horeca keukens. De temperatuurverdeling is uitzonderlijk gelijk dankzij de gedwongen intelligente kanalisatie van de gekoelde lucht aan de achterzijde. De koeling functioneert uitstekend tot een omgevingstemperatuur van maar liefst 43 graden! Daarnaast zijn alle belangrijke onderdelen van deze koeling zoals de compressor en de verdamper van hoogwaardige kwaliteit met een sublieme afwerking (afgesloten, behandeld tegen zout en voedingszuren, waterdicht etc.)

Koelwerkbank met 4 lades en 1 deur

Driedeurs koelwerkbanken kunnen op allerlei verschillende manier worden samengesteld. Een van de populairste varianten is de koelwerkbank met 4 lades en 1 deur. Een goed voorbeeld hiervan is onder andere de Geventileerde koelwerkbank Kylja van het bekende merk Saro. Deze koelwerkbank zorgt voor voldoende opslag voor uw werkvoorraad en tegelijkertijd de opslag van grotere gekoelde producten in de ruimte met het deurtje. Het fijne aan deze koelwerkbank is dat hij volledig naar wens samengesteld kan worden, liever het deurtje links, rechts of in het midden? Dat is geen enkel probleem!

Bekijk hier ook onze overige koelwerkbanken: